vakablak

A blogvilág saját halottja. A 0-bitek rezervátuma.

Friss topikok

Kurucok a pöcegödörben

2008.07.18. 05:05 vakablak

Ez is megvolt hát, végre besokallt a kuruc.info amerikai szolgáltatója, lezárta a site-ot, a server aludni ment, bár azt nem tudni, hogy miről álmodik.  Szinte kár érte, a kuruc.info-ért.  Ilyen egy töményen zsírvéres náci faszságot most hol fogunk olvasni?  Imádtam a százhúsz szavas szókincsüket, a rögeszmésen, monomániásan mindig ugyanakörül a pár téma körül forgolódó írásaikat, amikből legalább kerek perec megtudhattuk, hogy nem, a hülyeségnek ez a formája nem hogy nem halt ki a II. vh. végén, de még csak a rendszerváltáskor sem, hanem épp ellenkezőleg, vadállati virulenciával arcoskodik körülöttünk pár száz vagy pár ezer minden aljasságra, pusztításra, kivégzésekre, népirtásra bármikor kapható lelkes náci.  Jó ezt tudni.  Frászt jó, rossz, de még mindig jobb, mint nem tudni, ha már van ilyen.  Nem árt tudatosítani magunkban, hogy pár ezer ember adott esetben könnyedén a feje tetejére tudja állítani az országot.

Ami a jogállamot illeti, az beszart a náciktól.  Beszartak a bíróságok, beszart az ügyészség, beszart a rendőrség, be a kormány, a pártok meg a polgárok.  Pár száz meleg és hasonló nagyságrendű dícsérnivalóan naív elvi-jogállami támogatójuk azt képzelte, hogy majd a rendőrség idén megvédi őket, ha már tavaly el is faszoskodták a dolgot.  A rendőrség erre természetesen képtelen, viszont cserébe bármikor képes jobb sorsra érdemes autósokat basztatni a közutakon, rajtuk a pótkerékben lévő megfelelő légnyomást, az elsősegély-csomag lejárati dátumát, a kötelező felelősség-biztosítás meglétét igazoló csekkszelvény meglétét (ez külön is megérne egy történetet), izzókészletet stb. mereven és udvariatlanul számonkérni, hiány esetén azonnal és húsbavágóan büntetni, és közben az illetővel persze csendőrpertuban beszélni.  Erre képes a rendőrség 2008-ban, de pár száz vagy pár ezer arcoskodó és a törvényekkel szembehelyezkedő, mások polgárjogait lábbal tipró faszkalapot kordában tartani ill. ellenük jogos és arányos módon fellépni, na arra már nem.  Csókoltatom a rendőrséget.  A bíróságok önmaguk bohózatai.  A tárgyalások kimenetele azt az üzenetet küldi fasiszta polgártársainknak, hogy amit csinálnak, az alapvetően ugyan ellenkezhet egy pár tételes joggal, de tényleges büntetés ezért nem jár.  Ennek neve is van magyarul, ezt úgy hívják, hogy cinkos összekacsintás.  A cinkos összekapcsintásnak lehet sokféle indítéka.  Esetünkben ez javarészt amiatt lehet, mert a bírók beszartak, hogy arányos büntetés kiszabása esetén az ő nevük, fényképük, lakcímük, telefonszámuk is megjelenik a kuruc.info oldalain, és akkor bizony jönnek a trágár és fenyegető telefonok, zaklatás lesz, félelem.  Így hát a bíróságok pont úgy táncolnak, ahogy azt a náci polgártársak kiszámolták maguknak, hatott a fenyegetés, éljen soká a magyar nép és a kuruc.info megbonthatatlan barátsága.

Most egy pillanatra akadás van, mert a kuruc.info nem üzemel.  Senki se legyen olyan naív, hogy felül az olyan híreknek, miszerint ez így is marad.  Nem marad így.  Az EU-n és az USA-n kívül még nagyon sok ország van, köztük nagyon sok olyan, ahol tételesen mindenféle jogra szarnak.  Majd megy a kuruc.info egy orosz szolgáltatóhoz, vagy egy kínaihoz, akik jelenleg pl. a világ csalásra szakosodott internetes oldalainak a zömét már amúgy üzemeltetik.  De azt is megérhetjük, hogy a kuruc.info Iránba költözik - na oda majd lehet írni csúnya hangú leveleket, biztos jól meghatja őket.  Nevetséges a hirszerzo.hu azon találgatása, hogy a kuruc.info-nak leáldozott hát, megemlítve azt a lehetőséget is, hogy a domain-név regisztrátor is bekeményíthet.  Jaj istenkém, ha ez megtörténne, akkor hát nem kuruc.info lenne a domain név, hanem valami más, amit az idevágó érdeklődésű náci polgártársak kb. egy perc alatt megtanulnának.

115 komment

Címkék: rendőrség bíróság kurucinfo jogállam

A bejegyzés trackback címe:

https://vakablak.blog.hu/api/trackback/id/tr59573746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.07.18. 09:46:57

ohh, sanyival nagyon egy húron pendülök...

vazze.. 2008.07.18. 09:46:59

Ha tudni akarom a megközelítő igazságot valamiről, akkor bizony több helyről kell információt szereznem, és ebbe bizony beletartoznak a radikális oldalak is.
Az írásodból egyébként kiderül a számomra, hogy te sem vagy sokkal különb!

Attilajukkaja 2008.07.18. 09:49:39

Ebreszto! Kicsit elkesett ez a cikk, nem? Mar napok ota ujraindult a kuruc.info!

drift 2008.07.18. 09:52:48

... a témához nem szólnék, mert egyéni szocprob, hogy kimilyen párti. Ami elgondolkodtató, hogy itt tartunk. Leszólnak fentről a piros telefonon, és egy vonással áthúzzák a demokrácia egyik alapkövének számító sajtószabadságot. Ráadásul ott, ahol van is ilyesmi tényleg. Nem hinném, hogy jelen blog írója tapasztalt már ilyet közelről, mert a posztból ítélve igen fiatal lehet, de én azért bejelzem, hogy volt már ilyen. Jó sokáig. És nem szerettük azt sem. Pedig akkor nem a neonácifasisztaantisémita marhaságok ellen küzdöttünk, csak kissé negédesen, hogy szabadok legyünk. Egy centivel sem vagyunk szabadabbak most sem. Persze annak idején egy KISZ titkár, vagy a pártlap is kevésbé érezte a korlátokat.
Továbbra is minden elkötelezettség nélkül, de bizonyos egyéb (igen, izraelita érdeklődésű) portálokon ugyanilyen ostoba szemellenzős uszítás zajlik csak éppen az ellenkező irányba. Az nem látja ezt, aki nem akarja. Ezeket mégsem fenyegeti a karhatalom. Persze ez így van rendjén, hiszen sajtószabadság. Nem kellene egy original demokráciában(tm) ennek az összképnek 1kicsit máshogy kinéznie?

vazze... 2008.07.18. 09:56:37

A mai világban ha valaki tudni akarja a megközelítő igazságot valamiről, akkor bizony több helyről kell információt szereznie, és ebbe bizony beletartoznak a radikális oldalak is.

Egyébként el lehet innen menni, ha nem tetszik...

gipsz jakab 2008.07.18. 10:03:58

a kommunistákról mikor írsz ilyeneket?

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.07.18. 10:09:41

kurucinfo. Igaz, hogy tele volt demagog faszsaggal. Igaz, hogy minden masodik szot ki lehetett volna futyulni. Igaz, hogy voltak rajta igen elszallt, elbaszott cikkek.

Viszont

voltak olyan dolgok, amelyekrol mashonnan nem tudtal, mert a media a szonyeg ala soporte volna. Pl. a galgagyorki eset. Vagy ezek felett jobb szemet hunyni, mr postiro? Csupan azert teszem fel igy e kerdest, mert azt irtad, jo tudni, hogy vannak nacik, es szamolni kell veluk.

Sajnos ma ebben a fosorszagban vannak dolgok, amikrol a politika es a media nem szeretne, ha tudnanak az emberek. Es a kurucinfo egyes dolgokat a nyilvanossag ele tart.

Nem mondom, en is nagy fenntartasokkal olvastam - ha eppen arravetett a sors - a cikkeket, mert a felesleges frocsoges es hozonges, anyazas eppen a cikk erejet vette el. Ha tenyszeruen leirjak a dolgokat, higgadtan, frocsogesmentesen, sokkal tobbre jutnak. Igy csak egy bohozat sajnos, amit - most lehet nacizni - en, jobboldali beallitottsagu ember szanakozva es rohogve olvasok.

Mellesleg a nagy demokraciaban, mikor az ilyen irasok, mint ez a blog itt, megjelennek, felteszem a kerdest: miert jo az, ha a masik oldal nem nyilvanithat szabadon velemenyt? Kettosmerce, kettosmerce kollega?

Kuruc info: ha kevesebbet mondasz, tobb lenne.

DnP 2008.07.18. 10:11:41

Mellesleg tegnap vagy tegnapelott megint lelottek...

nnn 2008.07.18. 10:17:46

Hát tutod öregem, hozzád képest a faék összetett műszer. De hát minden libbant ilyen, nem újdonság, nektek aki nincs legalább nyakig Fletóék seggében, az mind náci.

Ideje lenne felnőjél legalább a faékhez ...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.18. 10:19:22

Ülj le fiam, ez elégtelen. Egy nagy nulla vagy, veled még vitatkozni is kár.
Te is beálltál azok közé, akik úgy náciznak meg fasisztáznak, hogy halvány lila fingjuk sincs, hogy mit jelent.

Tapmancs 2008.07.18. 10:21:39

Miert van az hogy az osszes ilyen temaju es beallitottsagu poszt az index cimlapjan landol?

bjela 2008.07.18. 10:24:57

a szabadság korlátozása mindegy milyen oldalon , a jogállam és az internet halála . hülyén jön ki , hogy először a semmittevő külügyből egy zsidó , majd a méginkább semmit produkáló cigány , politikai kapcsolatait nyíltan a jogrendszer megkerülésével felhasználva oldja meg . suchman , draskovics üzenget a médián keresztül az alkotmánybíróságnak , bírói testületeknek , szintén meggyalázva a jogállamot . eljutottak a sunyiskodó , általuk szidott fidesz szintje alá erkölcsileg .
csodálkozik bárki , ha weimarközeli állapotokat teremt a kisebbségben túlprezentált elit , hogy erősödik a zsidózás , cigányozás ?
abszolút tele a tököm horn óta az összes kormánnyal , kezdem azt érezni , amitől sa. tag lett a tanárbácsi akkor .

Gáz gizi 2008.07.18. 10:25:46

Kuruc info, a esetleges túlzásai mellett színtisztán bemutatta a mai kormányzat, média által emberek felé közvetített hazugságait és a valóságot, ezzel felnyitva az emberek szemét. Már azokét, akik beleolvastak. Mert a többi retekklubbon és csigaTV-n agymosott ember annak örül, hogy megszüntették bár soha nem olvasta. Lásd nyugdíjas anyósom. Ő az, akinek fogalma sincs, mi van körülötte, szerinte minden jó (agymosott retek és csigatv-s, akit emberként tisztelek és szeretek). Persze, mert egész nap otthon van és még nem törtek be hozzá a romák, nem félemlítették meg vagy ölték meg. Nem úgy, mint a feleségemet, aki a piacon (Bp) egy ork megfenyegette, hogy elvágja a torkát, csak azért, mert ő végigvárta 2 gyerekkel a 20 percet a hentesnél, az meg előre akart állni és ezért kedvesen megkérte, hogy ugyan már nem álljon elé....

vakablak 2008.07.18. 10:26:37

Ugyan, gyerekek. Akart a halál az index címlapján landolni, semmi szükségem népszerűségre. Amúgy most épp nincs időm, de mivel a kuruc.info-val ellentétben ez a blog itt nem pöcegödör, a mocskolódó hozzászólásokat szép sorjában törlöm majd. Minden egyébre válaszolok.

Torquemada 2008.07.18. 10:27:22

nem az a baj, hogy ott landol, hanem hogy olyanok írnak akiknek foggalmuk sincs a tényekről és csak egy részét látják az egésznek

Torquemada 2008.07.18. 10:28:13

mocskolódó=kritkizáló?

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.18. 10:28:37

Éljen a véleménynyilvánítás szabadsága!
Tiltsunk be minden honlapot ami nem tetszik, töröljünk ki minden hozzászólást ami nem tetszik.
Éljen a demokrácia MSZP, SZDSZ, meg vakablak módra!

Tapmancs 2008.07.18. 10:30:10

vakablak, nem a Te hibad. :)

Viszont igy oriasi reklamot kap a kurucinfo, hiszen a csapbol is ok folynak. Hozzateszem, szerencsere. :)

rettentó 2008.07.18. 10:31:37

anti_troll: Anti bácsi, ugyan magyarázza már el nekünk, mi az a náci meg a fasiszta. Úgy látszik, nem tudjuk. A szerző pedig törölje ezeket a jelzőket, nekem a f@&#kalap meg a hülye tökéletesen érthető és politikailag legkorrektebb megjelölés.
Az, hogy a hülyék úgy cigányoznak és zsidóznak, hogy azt sem tudják, kicsoda a zsidó meg a cigány, persze nem zavar senkit.

Abd el-Krim 2008.07.18. 10:35:39

miért kell olyasmit firtatni, amivel kapcsolatban mindenkinek van véleménye de esze ágában sincs engedni a 48-ból? Szerintem kellett egy olyan oldal, mint a kuruc.info, de ugyanakkor kellett volna egy ellenweboldalt létrehozni is, nem?

szépmező 2008.07.18. 10:38:10

Amit a rendőrségről írtál, az színigaz!!!

"pár száz vagy pár ezer arcoskodó és a törvényekkel szembehelyezkedő, mások polgárjogait lábbal tipró faszkalapot kordában tartani ill. ellenük jogos és arányos módon fellépni, na arra már nem. "
Ezt én inkább a cigányság jelentős, bűnöző életformát folytató részére értem, és nem pár száz vagy pár ezer, hanem néhány százezer...

Rájuk nem gondoltál Vakablak?

rettentó 2008.07.18. 10:39:11

anti_troll: Kedves Anti bácsi, taníts bennünket, mi a náci és a fasiszta definíciója? Részemről beérem a f@&#kalap és a hülye jelzőkkel is, a lényeget kifejezik és politikailag ennél korrektebbet nem tudok erre a söpredékre.
Mellesleg ők meg úgy zsidóznak és cigányoznak, hogy nem tudják kik a zsidók vagy a cigányok.
Előbbiek esetében ajánlom a Bibliát, ott el lehet olvasni, hogy járt a fáraó vagy Nabukodonozor, miután szórakozott a zsidókkal. Ők sem vették komolyan, hogy ezt a népet védi egy Isten.

Ed Murphy kapitány (törölt) 2008.07.18. 10:40:36

Nem értem az itt kommentelőket. A post egyértelműen a szólásszabadság mellett áll ki, a letiltás ellenében.

Én egyetértek a post szerzőjével, ha valamit erővel betiltanak, úgyis megjelenik máshol, legyen az kurucos cikk, vagy fájlcserélős cucc. A virágnak megtiltani nem lehet, ugyi.

Páneurópai Harci Kos 2008.07.18. 10:41:54

Jó cikk.
Tisztán világosan leírva.
Bezzeg az olasz bírok, még az életüket is feláldozták az igazságért.

nnn 2008.07.18. 10:42:07

Az MSZP-SZDSZ úgy bő 12-14 hónapja a netes tematizálásnál a fórumokról átirányította a droidjait a blogok felé. A fórumok már hatástalanok (nézzétek meg, Liberára legfeljebbb már csak röhögni járnak az emberek), a főállású újságírók nem mehetnek a már így is végtelenül mocskos szintjük alá, hát kitalálták, hogy blogokban jelenjen meg a tömény mocskuk, elvégre azok magánemberek, amatőrök. Ki tudja, hány ilyen "amatőr" ;) droidot indítottak útnak a helyi pártszervezetek ... ... de hogy van benne valami, az biztos, mert a ballib fórumokon az ilyen témában nyitott topikok élettartama a 0 és a fél óra között van ... ... ...

No, így kell nézni ezt az egész blogoknak kikerülését az indexre. Néhány ilyen magyarellenes blogger már elkotyogta magát és szépen kiderül utána egy mezei guglizással, hogy milyen párt- és ideológiai kötődésűek ... :D

szépmező 2008.07.18. 10:42:35

Amit a rendőrökről írtál, az színigaz!!!

"pár száz vagy pár ezer arcoskodó és a törvényekkel szembehelyezkedő, mások polgárjogait lábbal tipró faszkalapot kordában tartani ill. ellenük jogos és arányos módon fellépni, na arra már nem. "

A fentieket olvasva nekem nem az évente max háromszor balhézó, különösebb fennforgást nem okozó kissé egzaltált arcok jutottak eszembe.
Hanem tudod kik Vakablak?
Igen, a cigányság bűnöző életformát folytató része, kb néhány százezer ember.

Szahib 2008.07.18. 10:43:12

Szólsszabadság rendben....megbélyegzés már nem annyira

Vakajtó 2008.07.18. 10:45:03

Kedves Vakablak!

A kuruc.info kicsit(nagyon) néha(sokszor) túlliheg dolgokat, viszont le mernek írni és a nevükön mernek nevezni problémákat. A zsidózás és mindenféle összeesküvés-elmélet gyártása baromság részükről, de aki pl. a cigánysággal kapcsolatos problémák meglétét hülyeségnek tartja, az vak, mint a vakablak, vagy szerencsés, hogy jó helyen lakik. Én éltem 2 családdal egy utcában fél évet. Addig én is elítéltem a cigányozást...

Fugu 2008.07.18. 10:47:05

"Ilyen egy töményen zsírvéres náci faszságot most hol fogunk olvasni?"

pl.:

szentkoronaradio.com

Páneurópai Harci Kos 2008.07.18. 10:47:51

nofene, megette a hozzászólásomat a blogmotor:)
szóval: jócikk, világosan érthetően leírva a tartalom:)
ja még azt is írtam hogy az olasz bírók közül nem egy az életét áldozta az igazság keresése közben.
Azt "olyan" jellegű portálokat ívben kerülöm, egy bizonyos fajta szűklátókörűség nagyon tud zavarni.

karnagyúr 2008.07.18. 10:48:49

Az az igazság, hogy a blogger stílusa bicskanyitogató, helyesírása és nyelvhelyessége is a pöcegödör mélyén van. No mindegy, nem lényeges.
Sokkal inkább zavaró a bérblogger csőlátása. Aki szerint ma hazánkban néhány - általuk nácinak nevezett - radikális ténykedése a legnagyobb probléma, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni. Hazánkat gazdasági-szellemi-lelki válságba sodorták az elvtársak. Százezrek élnek létbizonytalanságban. Tucatjával halnak meg emberek, mert az egészségügyi reformok helyett deformokat valósítottak meg. Naponta leköpdösik nemzeti jelképeinket (Turul, Szent Korona, Himnusz). A magyargyűlöletről miért nem írsz blogbejegyzést, komám? Vagy az szerinted nem létezik, csak a náciveszély. Komolyan mondom, a Rákosi-időket idézed.

nnn 2008.07.18. 10:49:33

Na látod, ezt már kicenzorkodtad, pedig semmi se volt benne, csak a valóság. ...

A nácik tanulhatnának a libbantaktól cenzúrát. :D

Yoda 2008.07.18. 10:49:43

Azért vam még egy-két web oldal a "másik", "harmadik" oldalon is, amitől még Teréz anya is elmenne a Praktikerbe láncfűrészért ha élne...

plb 2008.07.18. 10:52:17

A virágnak megtíltani nem lehet, viszont a jó kertész rendben tartja a kertet. Ültet, metsz, gyomlál stb. A kurucinfót például idônként gyomlálni kell.

rettentó 2008.07.18. 10:52:24

anti_troll: Kedves Anti bácsi, taníts bennünket, mi a náci és a fasiszta definíciója? Részemről beérem a f@�kalap és a hülye jelzőkkel is, a lényeget kifejezik és politikailag ennél korrektebbet nem tudok erre a söpredékre.
Mellesleg ők meg úgy zsidóznak és cigányoznak, hogy nem tudják kik a zsidók vagy a cigányok.
Előbbiek esetében ajánlom a Bibliát, ott el lehet olvasni, hogy járt a fáraó vagy Nabukodonozor, miután szórakozott a zsidókkal. Ők sem vették komolyan, hogy ezt a népet védi egy Isten.

Attilajukkaja 2008.07.18. 10:52:57

Vazze
"Egyébként el lehet innen menni, ha nem tetszik..."

Na ezt a megkozelitest utalom a legjobban. Meg veletlenul sem a problemak megoldasat keresi, nem a beket, hanem azonnal elkergetne barkit, aki maskent gondolkodik. Az ilyen hozzaallas egy orok migraciora itelne mindenkit. Mostmar csak arra lennek kivancsi, hogy ki donti el, hogy ki menjen es ki maradjon? Es te meg miert nem mentel el akkor? Neked minden annyira tetszik itthon?

mmm 2008.07.18. 10:53:15

A kuruc csak oda került ahová való! A szemétre! Majd keresnek egy másik szemétdombot ahonnét ordibálhatnak mint egy ütődött kakas :)

Kikapcs · http://kuruc.info 2008.07.18. 10:53:19

Ezt a blogot kellene lekapcsolni, nem a kuruc.info-t! :)

nnn 2008.07.18. 10:53:50

karnagyúr

örülhetnénk, ha csak százezrek élnének létbizonytlaanságban. de vannak úgy 3 millióan, akik a teljes mélyszegénységben leledzenek (ennek úgy egyharmada roma) és a további kb. 6,5-6,9 millió sem él normálisan, nem érik el egy európai ország középosztályának szintjét. a mai középkorúak és a fiatalok jövőjét elvette az szdsz, mszp, mert 3-4 demokratikus, jobboldali ciklus is kevés lenne a kilábaláshoz. nem a normális élethez! a puszta kilábaláshoz. 20-25 évnyi folyamatos értékelvű társadalom-, állam- és országépítő jobboldali kormányzásra lenne szükség ahhoz, hogy utolérjük legalább a 15-20 évvel ezőtti Ausztriát.

Ormány Viktor 2008.07.18. 10:54:29

"Kuruc info, a esetleges túlzásai mellett színtisztán bemutatta a mai kormányzat, média által emberek felé közvetített hazugságait és a valóságot, ezzel felnyitva az emberek szemét. Már azokét, akik beleolvastak. Mert a többi retekklubbon és csigaTV-n agymosott ember annak örül, hogy megszüntették bár soha nem olvasta."

ne haragudj, de a kurucinfo semmi másról nem szólt, mint annak a pár száz, esetleg ezer gyengeelméjű, aki benyalta az ott leírt tömény balfaszságot bőszen bólogasson, amikor az ilyen toroczkay-féle szarjancsik megfonnal a kezükben osztják nekik az észt. Amúgy a nácizmus, meg az egész fajgyűlölet a gyenge szaremberek mentsvára, akik akkor bátrak, ha csordában vannak és a saját lúzerségükért mindíg mást okolnak. Egyénileg pedig mindegyik egy 0. Na, az ilyen csicskáknak szólt a kurucinfo.

Ide_a_lista 2008.07.18. 10:54:43

Azt szokták mondani a bölcsek, hogy a demokrácia a szólásszabadsággal kezdődik. Tehát ha valamit be akarnak tiltani mert eltérő a véleménye dolgokról mint az emberek nagy részének akkor az mi? Sőt az, hogy ez nyílt téma és azt sugallják, hogy az a jó ha be van tiltva és a nép tényleg örül neki, az azt jelenti, hogy itt senkinek sincs igénye a "normálistól" eltérő más színű véleményre. Legyen minden kék vagy piros? Esetleg zöld?

Torquemada 2008.07.18. 10:55:34

elég egyoldalú post
a másik oldalt miért nem "reklámozod"

Ormány Viktor 2008.07.18. 10:57:39

karnagyúr: kik, hol és mikor köpdösik le a nemzeti jelképeket? Magyargyűlölet? Te szereted a szlovákokat vagy a románok, szerbeket stb.? Kétlem...akkor meg mi a tökömről beszélünk???

a rekettyés 2008.07.18. 10:59:18

Sebaj nemsokára választások lesznek és jön a tejjel mézzel folyo kánaán.

nem baj 2008.07.18. 10:59:51

Nácik vagytok, nem szégyen az!

Örülök, hogy végre neveteken neveznek!

Lehet finomkodni, de a nácik ilyenek:

DnP,John42,terike,sanyisanyi,bjela,Gáz gizi,szorgalmas,feriszlo

A náci nem egy különleges, ritka tünemény, a náci ennyi.

Amíg mást nem tud csak lamentál, a nyálát veri.

King Diamond 2008.07.18. 11:00:11

Az egészhez a hozzászólásom.Folyamatos kurucinfo olvasó vagyok,igen.De a kurva anyád nevezd nácinak ne engem.ennyi.

Ed Murphy kapitány (törölt) 2008.07.18. 11:02:06

Az egész világ radikalizálódik. Nem csak Magyarország.

Attilajukkaja 2008.07.18. 11:02:12

DnP

Koszi, valoban ujra lelottek a kuruc.infot! Kicsit nem figyel oda az ember, maris kiesik a pixisbol ;o)

Azert az fura, hogy rovid idon belul ez a masodik amerikai szolgaltato, aki azt allitja, hogy kurucek "megsértettek a felhasználási feltételeiket".
Most vagy tenyleg igy van es az uszitas tenyallasa nagyon is fennforog a kuruc.info eseteben, vagy a Gyurcsany kormany akkora befolyassal bir az USA-ban mukodo magancegekre, hogy barmit siman betiltathat, amit akar.

Tapmancs 2008.07.18. 11:11:44

karnagyur

Magyargyulolet? ugyan, mirol beszelsz, olyan itt nincs! :) Van viszont pozitiv diszkriminacio, ingyenlakas a "raszorultaknak", stb. Tokeletes orszagban elunk.:) Vagyis inkabb :(((

Valamit viszont egyaltalan nem ertek, de komolyan: le akarjak bontatni a felallitott Turul-szobrot. Miert, kit sert? Es amit nem ertek, hogy pl Tatabanyan a dombteton is van egy jo nagy. Azt akkor miert nem?

?????

dredd 2008.07.18. 11:11:54

Nos en el is mentem. Nem jo szivvel, van is honvagyam, de nem a jelenlegi pocegodor utan hanem egy normalis, bekes orszag utan.
Az az agyatlan gyulolkodes, primitiv zsigeri frocsoges ami ezekbol a kommentekbol arad tokeletes illusztracioja annak, miert nem lesz Magyarorszag emberi lakhatasra alkalmas hely az elkovetkezendo szaz evben. Europa? Ugyan! Mar most is max eszak-Balkan, es Viktor car gondoskodik hamarosan rola hogy az ertelem es a tolerancia utolso irmagja is kiirtassek.
(nosza melymagyarok, lehet kezdeni fikazni! Ez az amit ti "magyargyuloletnek" hivtok, ugye? Pedig nem gyulolok senkit, csak toletek fasisztaktol kell hanynom.)

Attilajukkaja 2008.07.18. 11:12:19

Vakablak tenyleg nem nevezheto elfogulatlannak, de amit ir, abban sok az igazsag. En is amellett vagyok, hogy a kuruc.info mukodhessen es csak az uszito tartalmu topikokat cenzurazzak ki belole.
Bar minden szelso jobbos olyan cikkeket irna az emberi jogok (ha ilyesmi egyaltalan letezik) es a szolasszabadsag erdekeben, amilyen ez a cikk is!

Kontroll Nyuszi 2008.07.18. 11:18:44

Annyira KURVÁRA unalmas már, hogy az index bármilyen nácizós szar posztot kitesz a főoldalára, ha az arról szól, hogy a kuruc.info nem megy. Ja meg azok a bejegyzések is kikerülnek bármilyen analfabétától, aki arról ír, hogy náciveszély van itthon, mert az újfasiszta nyilasok megrontják a demokráciánkat, hogy mindenki neonáci legyen. (ha úgy érzi némi képzavar van az előző mondatomban, vagy nem érti, akkor kérem olvasson némi Népszabadságot és Hírszerzőt)

Tapmancs 2008.07.18. 11:21:33

Emberi jogok: mik is azok? Ha az adod amiatt (is) olyan magas mint most hogy nagy reszebol ingyenelo, dolgozni NEM AKARO embertomegek segelyezesere forditjak, mikozben tizezrekkel tobbet kaphatnal ha tenyleges kozteherviseles lenne Magyarorszagon, akkor serulnek-e az emberi jogaid? Szerintem igen.

A becsuletesen dolgozo emberek erdekeiert (legyen az roma vagy sem) mier nem szolal fel senki a kurucinfon kivul?

Kontroll Nyuszi 2008.07.18. 11:22:20

Annyira unalmas már, hogy minden szar kikerül az index főoldalára ami arról szól, hogy:
-nem megy a kuruc.info
-neonácik támadják a demokráciánkat
-fasisztaveszély van Magyarországon
-újfasiszta nyilasok neonáci eszméket terjesztenek

Komolyan mondom, bármilyen debil is ír ezekről a témákról, az azonnal, kötelező jelleggel kikerül az index főoldalára. Ennyire szánalmas szar liberális kis buzik dolgoznak az indexnél, hogy ha ők nem írhatnak a témáról a főoldalon akkor inkább minden agymosott barom írását kiteszik az index főoldalára?

INkvizítor 2008.07.18. 11:25:05

pöcegödör... egy relatív fogalom. :)
márpedig pöcegödörre szükség van! :)nélküle mindent elöntene a szar!!

ha tetszik, ha nem, a kuruc média történelmet írt Magyarországon!!

lehet háborogni, a stílusán, lehet hányni a cikkektől, lehet kritizálni, hiszen van is miért, lehet utálni gyűlkölni, úgy ahogy ők gyűlölnek, stb, de bezáratni azé' még sem kellene,.... ez az internet vagy mi a faszom? ebben az a szép, hogy mindenki beokádhatja az agymenéseit, akit nem érdekel ne olvassa, a partizán infó is kipakolja a személyes adatokat (speciel az enyémet is kirakták, pedig nem is vagyok közszereplő... :)), meg a nácivadász is... nem háborgok... tegyék (btw bekaphatják)

szóval kicsit hátrább az agarakkal... előbb utóbb rossz vége lesz ennek a kettős mércének... és az tényleg "fájni fog"

Attilajukkaja 2008.07.18. 11:29:18

Tapmancs

Tatabanyai turul mikor kerult oda? Es a Szabadsag hidon levo madarak?
Ha ma valaki arpadsavos zaszloba burkolja magat egy felvonulason vagy turul szobrot allit a XII. keruletben, az sok ember erzeset sertheti. Foleg azoket, akikben meg nagyon is elnek a nyilas rendszer emlekei. Ha valaki ennek tudataban direkt eltet ilyen rossz emleku szimbolumokat, az nyilvan provokalni akarja az elobbieket.
En is lobogtathatnam a voros zaszlot vagy hordhatnek voros csillagot es azzal vedekezhetnek, hogy a sarlo/kalapacs nelkul ez csak a fenyes jovot szimbolizalja,...de nem teszem. Mert pontosan tudom, hogy az emberek ezzel mit kepzettarsitanak es hogy mennyi kegyetelenkedes tortent ezen szimbolumok alatt.
A vilaghaboruban elesettek szamara mas szobrot is allithatott volna M. polgarmester ur, de o pont a turult valasztotta. Raadasul engedelye sem volt ra. Mert a torvenyt ugye miert is vonatkozna egy kozalkalmazottra, egy onkormanyzatra?
A Gellert hegyi kavezot is lebontattak, pedig annak semmi ideologiai hattere nem volt. Egyszeruen csak a vallalkozo nem tartotta be a kovetelmenyeket. Ilyen is van.
Nem mondom, hogy a Turul ugye is ilyen,...de tul sok negativum jott ossze ebben az ugyben, ami a szobor lebontasa mellett szol.
Ez az egesz sztori a magyarsag hipererzekenysegerol szol, ami sokaig el volt folytva Trianon ota (nem csak a kommunistak sara!) es most hajlamos atesni a lo tulso oldalara. Az egymas iranti szolidaritas, az emberseg hianyarol. Arrol, hogy sok elkeseredett ember igy engedi ki a gozt, velemenyem szerint hibasan. De ez csak egy velemeny.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.07.18. 11:30:52

Ha ez a blog vagy az index egyszer majd nem tetszik valakiknek, betiltják, üldözik, bezáratják.
És akkor minden rendben lesz. És örülünk neki. Mert most ez történik.
Ugye valablak?

Tényleg ez a megoldás?
Vagy csupán a kaotikus szocreál valóságból lehet dinamikusan profitálni.

tollas 2008.07.18. 11:30:55

Ez az írás vajon miért volt fontos az Indexnekí?

Amúgy ha ennyire rühelled a Kurucot, miért olvasod állandóan?

Attilajukkaja 2008.07.18. 11:32:53

Tapmancs

"az adod amiatt (is) olyan magas mint most hogy nagy reszebol ingyenelo, dolgozni NEM AKARO embertomegek segelyezesere forditjak"

Ez tevedes. Az adod nem ezert magas. A segelyezesre forditott koltsegvetesi resz kb. 60 milliard evente (amiben benne vannak a rokkantak es valodi raszorulok is!), viszont a tisztesseges magyar polgarok ennel joval tobbet (kb. 1100 milliard forintot) csalnak el evente. Ez bezzeg nem szurja a szemuket.

subajuki 2008.07.18. 11:34:38

Én elég sokat olvasgattam (és remélem még olvasni is fogom:) a kurucot, akkor Én most náci vagyok?
Én elég sokat olvasom az indexet is, akkor én most 'metélt' vagyok? Vagy csak tudok olvasni...azé'

SS 2008.07.18. 11:36:05

ha minden kötél szakad, majd más néven újraindul a kuruc.info. Csak arra kell majd vigyázni, hogy ne tegyenek ki személyes adatokat, mobilszámokat, hiszen mindkét szerverszolgáltató ebbe kötött bele. Szerintem ez marhaság, rendszeres kurucolvasó vagyok, de nem fogok senkit sem felhvíni, csak azért hogy elküldjem a qrva anyjába. Ez az aspektus tényleg gagyi, kisiskolás korunkban csináltunk ilyet.
az uszítás pedi relatív, én ha meglátom kolompár, kurcsány, vagy a homoliberális ánuszhajhász léderer bandikát.

nagy1010 2008.07.18. 11:37:52

A JÓ K*RVA ANY*TOKAT MÁR, DE UNOM MINDEN NAP EZT A KIBA*ZOTT NÁCI TÉMÁT, ÉN IS UTÁLOM A NÁCIKAT, DE EZ MÁR BETEGES B*ZMEG, HOGY MINDEN ÁLDOTT NAP AZ INDEX CÍMLAPON MEG BLOGOKBAN RÓLUK VAN SZÓ, HÁT EZ MÁR NEVETSÉGES, NINCS MÁS PROBLÉMA? A KOMMUNISTÁKRÓL MIÉRT NEM ÍRSZ SZÍVEM, HAVAS SZÓFIA KIJELENTÉSE NEM IDEGESÍT, VAGY ESETLEG A KOMMUNISTA LAPOK? mINDÍG UGYANAZ AZ EGY TÉMA A MEGANNYI PROBLÉMA KÖZT, AZ ELKESEREDÉSBEN, MÉLYSZEGÉNYSÉGBEN KURVÁRA NEM ÉRDEKELNEK PÁR PILLANAT A NÁCIK.... SZÁNALMAS.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.07.18. 11:38:57

Valablak, most olvasom végig a fejléceket. Ha ez így pörög, akkor neked mint stabil maszop-lib blogolónak sikerült egy gyenge írással komoly olvasottaságra szert tenned.
Manapság ez fegyvertény. Nagy dolgokra vagy hivatott.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.18. 11:39:31

Ez már azért kicsit sok. Ez már nagyon kiveri a biztosítékot Attilajukkaja. Amikor először olvastam a neten, azt hittem hogy elírás.
Az hogy az árpádsávos zászlót valaki a nyilaskersztessel keveri, vagy az árpádsávos arra emlékezteti, azt még talán valahol megértem, ha nehezen is.

Azt viszont megmagyaráznád, hogy hogy jön egymáshoz a turul meg a nyilaskereszt?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.07.18. 11:42:32

Tegyük fel Attika tényleg elcsalnak valamennyit-kvára nem tudom honnan tudod ennnnyire' pontosan,mennyit de Te biztos ilyen nagggyon' okos vagy....(!)-reálisabb viszont ,hogy a hasacskádra ütöttél ...,hogy gerjessz...áll iGAZságokkal...tudod te is...fogy az időtök itt...érzitek...szar érzés?jajj elkanyarodtam..sorrrrry'
Szóval ha lopnak....abban közrejátszik az is,hogy ezt látják fentről...ez a normális ott is...dobálózól itt 1100 miliárdokkal?miért lopják el ?! szerinted..??

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.07.18. 11:44:06

"kár érte, a kuruc.info-ért. Ilyen egy töményen zsírvéres náci faszságot most hol fogunk olvasni? "

Például a különféle blogokon, amik még Index-címlapra is kerülnek.

Ed Murphy kapitány (törölt) 2008.07.18. 11:47:47

Attilajukkaja, az enyémet szúrja.

De egy egyszerű, átlátható, tisztességes mértékű adórendszerrel az adócsalók 90 %-a kiszűrhető lenne.
A politikusaink és jogászaink valahogy ezt a három dolgot - az egyszerűséget, átláthatóságot, tisztes mértéket - valahogy nem bírják elviselni a törvények szövegében. Mintha ez szándékos lenne a részükről nem? CSak bonyolítják az amúgy is szar rendszert.

lekéne 2008.07.18. 11:48:10

Le kéne kapcsolni a blog.hu-t is, az ostoba posztokkal/posztolókkal és a még ostobább kommentekkel/kommentelőkkel együtt. Menjetek dolgozni a vérbe basszus, lesz pénzetek, meg nőtök és nem jut idő balfaszságokra, óránkénti hat világmegváltásra. Foglalkozzatok a családotokkal, gyereketekkel, munkátokkal és mindjárt tucatnyival kevesebb mondvacsinált okotok van sírni, meg egymást szídni, meg mindenért, mindig másokat okolni. Olvassatok könyveket a net helyett és szórakozzatok, nem kell hozzá jacht, elég egy pakli kártya, meg két doboz sör és egy társaság.
Társaságot is lehet ám szerezni, de azt most nem írom le hogyan. Az bonyolultabb, mert élni kell hozzá.
Balfasz bagázs!

kinek1986 2008.07.18. 11:49:41

Hát ez 1 jó szar post.
Mint Dinin már megírta (ott a pont), a kuruc.info-ban pont az volt a jó, hogy olyan dolgokat is megírt, amit a többi média jótékonyan elfedett. Igaz, köpködtek, de igenis szükség van egy ilyen honlapra (tv-rádió-újság akármi, de kell legalább 1).
Ráadásul ha valaki olvasta valaha is a híreket rajta, akkor tudja jól, hogy nem csak mszp-szadesz ellenes volt, hanem a fideszt is anyázta rendesen (ha lehet, még jobban). És még egy ilyen médiumot nem találsz az egész országban, amelyik nincs teljesen beleájulva valamelyik nagy párt seggébe. A kuruc.info egy unikum volt (remélem lesz is).
Maga a hangnem tényleg nevetséges volt időnként, viszont az indexen több hazugságot találsz általában a címlapon, mint az egész kurucon összeségében.

Tapmancs 2008.07.18. 11:50:06


Atti
Tenyleg, honnan veszed ezeket a szamokat? Ugye azt is beleszamoltad hogy mennyi adot nem fizetnek be azaltal hogy nem dolgoznak? Az igaz hogy csalnak a dolgozok is, de miert? Mert akkorak az adok hogy maskent nem boldogulnak? Es a nagy kulonbseg hogy ok be is fizetnek, egyesekkel ellentetben...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.18. 11:50:43

Jók ezek a számítások, (1100 milliárd) ezekkel nagyon jól lehet érvelni.
Ha az alábbiakra gondolsz:
-4-es metró
-biciklitender
-200 milliós szóvivői weboldal
-autópályépítés
-kormányzati negyed
-busztender
stb, de qrva sokáig tudnám folytatni, szóvak akkor igazad van, sőt, még nagyon alálőtted az összeget. Csak ezzel az a baj, hogy nem az állampolgárok, hanem a pártok lopják el. (főleg az elvtársak, de ha lopni kellett, a jobboldalnak se kellett a szomszédba menni tanácsért.

Ha viszont a feketegazdaságra gondolsz, meg a vállalkozókra, akkor nincs igazad, de nem fejtem ki bővebben, mert úgysem értenéd meg.

barrry 2008.07.18. 11:53:14

szerintem a rendőrnek nem az a dolga hogy melegfelvonulókat védjen, hanem, hogy ellenőrizze az izzókészletet, és az autósokat.
utakon többen halnak meg mint melegfelvonuláson.
ha valakik mégis melegfelvonulást akarnak tartani azok védjék meg magukat a saját pénzükön, mert ők pontosan tudják, hogy milyen indulatot vált ki az ő menetelésük, ami mellesleg magánrendezvény.
Vaj a rendezők mennyit fizattek a rendőröknek a védelemért?

Tekintettel arra, hogy a focimeccseken is a rendező klubbnak kell állni a számlát a rendőri biztositásért.

ha már védelmet akarnak híjják az in-kalt.

a rendőrnek más dolga is lenne. engem sokkal jobban zavar például, hogy amikor melegfelvonulás miatt a rendőröknek feleslegesen ott kell veretni magukat pár idióta magamutogató barom miatt, máshol nem tudják a békés nem vonulgató adófizetők biztonságát garantálni.

nácik meg nincsenek magyarországon. mivel nsdap sincs.

zamek 2008.07.18. 11:53:21

Beszartak a bíróságok, beszart az ügyészség, beszart a rendőrség, be a kormány, a pártok meg a polgárok. "

ha szabadna megjegyeznem, nem beszartam tőlük, hanem l.szarom őket

nagy különbség

KopaszMercis 2008.07.18. 11:54:09

Szerintem nem baj, hogy bezartak ezt az MSZP altal penzelt baromsagot, amit kuruc.info-nak gunyoltak.

Ez a nehanyszaz idiota annyira nem szamottevo es nagyon az MSZP fele tolta az emberekt.. nem volt az ugy jo.

Sister of Mercy 2008.07.18. 12:00:22

a kuruc.info egy SZDSZ-es propagandaoldal szerintem

kicsilány 2008.07.18. 12:00:29

Ha olyan oldalak működhetnek ahol tüntetőket gyalázhatnak és vérmagyarozhatnak akkor a kuruc.info miért nem? Ha tényleg akkora nagy a liberalizmus akkor miért nem lehet ilyen oldalakat működtetni? Ha szegény homik el vannak nyomva akkor a pedofilok mit mondjanak?? Neked is szabad elmondani amit gondolsz nekem is. Nem vagyok náci de legközelebb is ki fogok menni. NEM VAGYOK NÁCI MERT AKI EGY KICSIT IS NORMÁLIS ÉS NEM CSAK DOBÁLÓZIK A SZAVAKKAL AZ TUDHATJA,HOGY HITLER ÉN HARCOM CÍMŰ KÖNYVÉBEN (AMI A NÁCI ESZMÉK ALAPKÖNYVE) A NÉMETEK AZ ÁRJA FAJ TEHÁT NEM A MAGYAR. A MAGYAROKAT SZOLGÁNAK SZERETTE VOLNA. TEHÁT EGY EMBER AKI MAGYARNAK VALLJA MAGÁT NEM LEHET NÁCI MERT AKKOR AZT MONDANÁ,HOGY A NÉMETEK ÁRJA FAJ ÉS ÉLETE VÉGÉIG SZERETNÉ SZOLGÁNI. ITT TEKINTSÜNK EL A TUDATHASADT EMBEREKTŐL. ÉN LEGFELJEBB FAJGYŰLŐLŐ LEHETEK ÉS AZ MÁR EGÉSZ MÁS.
JA! Egyébként az vagyok és tudod miért hosszan tudnám ecsetelni hogy hozzánk csak 3 szor törtek/jöttek be cigányok nagy kárt okozva. Feljelentés? Igen Büntetés? :))) Nincs

INkvizítor 2008.07.18. 12:05:03

"Szerintem nem baj, hogy bezartak ezt az MSZP altal penzelt baromsagot, amit kuruc.info-nak gunyoltak."

szerintem meg baj... ne zárjanak be semmit...

az analógiád alapján a partizáninfót meg a fidesz pénzeli.

"Ez a nehanyszaz idiota annyira nem szamottevo es nagyon az MSZP fele tolta az emberekt.. nem volt az ugy jo."

ja, annyira nem számottevő, hogy 2 éve minden nemzeti ünnep után róluk liheg a sajtó heteken át, viszont lehetett szaladni jogsegélyért az usába :))
és annyira az mszp felé tolta a népet, hogy már majdenm eléri a kormánypárt népszerűsége a 20%-ot :)) kuruc nélkül már biztosan 10 alatt lennének... de ez az átkozott kuruc... a kurva anyjukat!!

Kerekes Zsolt 2008.07.18. 12:05:05

,,Ilyen egy töményen zsírvéres judeonáci faszságot most hol fogunk olvasni? Imádtam a százhúsz szavas szókincsüket, a rögeszmésen, monomániásan mindig ugyanakörül a pár téma körül forgolódó írásaikat, amikből legalább kerek perec megtudhattuk, hogy nem, a hülyeségnek ez a formája nem hogy nem halt ki az I. vh. végén, de még csak a rendszerváltáskor sem, hanem épp ellenkezőleg, vadállati virulenciával arcoskodik körülöttünk pár száz vagy pár ezer minden aljasságra, pusztításra, kivégzésekre, népirtásra bármikor kapható lelkes judeonáci."
Tetszik?

Sabbito 2008.07.18. 12:07:39

A LETÍLÓKNAK ÜZENEM:
Nincs jobb a tíltott gyümölcsnél!!!!
Egyébként meg ez az egész nem más,mint cirkusz a népnek.
A másik legfőbb produkció a holocaust-társasjáték.
Csak így tovább..... ;)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.07.18. 12:11:30

Attilajukkaja, KopaszMercis :))))

szerintem abszolút a kormány járatja le magát azzal, hogy így 'bezáródik' a kuruc. Így azok is elkezdenek elnyomást meg diktatúrát kiabálni, akik alapvetően hülyeségnek tartják az oldalt. A kormánynak, ha csepp esze lenne, tenyerén hordozná a kurucot, néha hangsúlyozva, hogy ők mekkora jó arcok, hogy ebben a szabad országban mindenki elmondhatja a véleményét.

Amúgy Dininnél is egy pont, hogy a kurucon sok olyan hír van, amit máshonnan nem tudhatunk meg...

Én így láttam a dolgot az első bezáráskor és ma sem látom másként:
fika.blog.hu/2008/07/10/kerem_vissza_a_kuruc_info_t?fullcommentlist

User1 2008.07.18. 12:11:42

Nem vagyunk naívak, lesz kurucinfó. Annál is inkább, mert bizonyos híreket kizárólag innen lehet megtudni, így komoly igény van rá.

Ami a stilust illeti, szerintem simán az index bloggolóinak stilusán felül van, híreken röhögni csak ott lehet.

Ezt meg hagyjad már, hogy náci polgártársak, mintha azt mondanám, hogy az Indexet meg csupa buzi kábszeres libsi, vagy vérkomcsi olvassa. Az Index rendszeres olvasója vagyok, ahogy a kurucinfóé is, innen is onnan is, van amivel egyetértek, van amivel nem.

Túl kellene már ezen a libsi(komcsi) "normálisembermitolvas" dolgon lépni, azt olvasom ami érdekel, nem pedig amit illik. És így van ez jól.

mendson 2008.07.18. 12:18:37

A Magyar nemzeti Bank még 2001-ben (Járai!!) készített egy vizsgálatot.A vizsgálat -azzal a kitétellel, hogy az összeg alábecsült- megállapította, hogy a fekete gazdaságban forgó pénzek adóvonzata kb. 2000 milliárd forint (és nem 1100 bár ez sem kevés).Szóval a 60 szocsegélybek milliárdnak durván negyede lehet amit meglehetne fogni.Ezt az összeget (mármint a 15 milliárdot) állítsuk pariba a szintén szükségtelen kiadások olyan tömegével, mint a nagy októberi hugyosforradalom utáni rendrakás, a diszburkolatok helyreállítási költsége és a takarítás költsége a zavarodottak randalirozása után, ugyanezen zavarodottak miatti közbiztonsági költségek stb.

Attilajukkaja 2008.07.18. 12:43:05

Tapmancs es Blas

A szamokat en is a sajtobol veszem, nem vagyok szakember. Barki utana nezhet. Nem kell hozza agysebeszi diploma.
Azzal viszont nem tudok vitatkozni (Tapmancs, EM kapitany, stb.), hogy egy igazsagosabb adorendelet ne javitana a merlegen. Szerintem is kevesebb adocsalo lenne, csak a gazdasagpolitika az elmult 20 ev adakozo rovidlatasabol kifolyolag belement egy olyan spiralba, amibol nagyon nehez kikerulni. Tul sok volt az irrelais (gazdasagi hatteret nelkulozo) beremeles, adokedvezmeny es mosta tonk szelen allunk. Es ebbol mindegyik kormany kivette a reszet.

Anti troll

"...nem fejtem ki bővebben, mert úgysem értenéd meg."
Ja, ez nyilvanvalo :o)
Imadom, amikor valaki ebbe menekul!

"hogy jön egymáshoz a turul meg a nyilaskereszt?"
Nem eltem abban a korban, de aki tulelte, azt meseli, hogy mindketto ugyanazt szimbolizalta abban az idoben.
A voros csilagot, a sarlot es a kalapacsot hoztam fel ellenpeldakent. Senki nem kopi ki a Heineken soret azert, mert egy voros csillag a szimboluma. Senki nem dobja el a kalapacsot vagy a sarlot, azert mert voltak, akik ezt a szimbolumot egy igen kegyetlen rezsim bevezetesere hasznaltak fel. De ha barmelyiket most granitbol kifaragnam es felallitanam Budapest valamelyik frekventalt teren, akkor lenne felhaborodas! Szerintem jogosan. Miert jo egyeseknek bantani masok erzeseit azert, mert a multban atrocitasok ertek? Ha az elkovetoket vonjak feleossegre, azt nem banom, de egy masik terorr aldozatain elni ki sajat frusztracioikat nem tartom civilizalt viselkedesnek.

Attilajukkaja 2008.07.18. 12:56:18

Rekuc

Orulok, hogy itt (is) vagy. Ugyanigy udvozlom Hom-ot es a tobbi ismerost is. Hiaba, kicsi ez a foldkerekseg!
Soha nem orultem a kuruc.info bezarasanak. Szerintem Vakablak sem erre akart kilukadni. A szolasszabadsag nem csak Petofi rogeszmeje volt,...vagyunk meg egy paran igy ezzel.
Zsidozos hozzaszolasokra pedig kifejezetten szukseg van az ilyen blogokon, kulonben unalomba fulladna az egesz.

A kormany felelossege szamomra meg mindig nem vilagos a kuruc.info tobbszoros bezarasaval kapcsolatban. Mint mondtam, nem tartom ennyire erosnek a magyar kormanyt, hogy ilyen konnyen manipulalja az USA magancegeket. De lehet, hogy nincs igazam.
Azt tudom, hogy az USA-ban nagyon fontos a PC hozzaallas. Ha felmerul a gyanuja, hogy valaki rasszista vagy egyeb modon diszkriminal, arra nagyon odafigyelnek. Gyurcsany mar tobb, mint egy eve hangoztatja, hogy szerinte be kellene tiltani a kuruc.infot, megsem tortent semmi a ket hettel tortent esemenyekig. Nehezen tudom igy osszehozni a kormannyal az esemenyeket, meg akkor sem nagyon megy, ha ossz-zsido konspiraciot sejtek a tortentek mogott. Pedig valaminek lennie kell!

Attilajukkaja 2008.07.18. 13:06:18

Mendson

Koszonom a kiegeszitest. En az idei publikus adatokat hoztam fel. Az adocsalasok miatt kiesett osszegek nyilvan csak becslesbol fakado szamitasok, de jol tukrozik a nagysagrendeket. Az adocsalok tobbsege sajat kis stiklijet persze szereti a politikusokra kenni, merthogy ok is lopnak. En forditva latom a dolgot: a politikusainkat mi valasztjuk meg, kozulunk kerulnek ki. Ha lopnak, azert teszik, mert mar gyerekkorukban is ezt lattak, ezt szoktak meg: mi tanitottuk meg oket erre.
Ideje lenne mar felhagyni azzal a paternalista szemlelettel, hogy mindenrol a felsobb vezetes tehet!

vakablak 2008.07.18. 13:06:57

Sosem értettem, hogy hogyan is van az, hogy valakinek a blogjába érkeznek garmadával a hozzászólások, jók, közepesek és szarok, udvariasak és mocskolódók vegyesen, a szerző meg kussol, mint a hal. Most értettem csak meg! Valószínűleg épp nincs idejük, amikor mindez történik. Velem is most pont ez van. Úgy válaszolnék most, volna is mit, de pont most rohannom kell. Mire visszajövök és érdemben válaszolni tudok, már senkit sem fog érdekelni. :) Ezek mennek.

Attilajukkaja 2008.07.18. 13:09:45

Vakablak
Szerintem ne inditson senki semmilyen posztot, ha eppen nem er ra!.
Igaz, mindig kozbejohet valami, de nem ez a jellemzo.

KopaszMercis 2008.07.18. 13:18:05

hom: a te apadat basztam itt szajba a kolossyn az elobb? Alacsony veknya white power es zsido csillag a kukaba dob mintas polo volt rajta?

Attilajukkaja 2008.07.18. 13:38:29

KopaszMercis

Mi az a kukaba dob mintas polo?

KopaszMercis 2008.07.18. 13:47:46

horogkereszt a kukaba dob, zsido csillag a kukaba dob stb...

Attilajukkaja 2008.07.18. 14:34:37

KopaszMercis

Aha. Mar majdnem ertem.
...Ugy latszik, a tobbieknek mar elkezdodott a hetvege. Jo pihenest mindenkinek!

omfg 2008.07.18. 21:03:51

Ez a blog maga egy pöcegödör, és korai az örömötök is, a kuruc visszatér

vakablak 2008.07.19. 02:59:57

Nos, drága kommentezők (már aki még visszaolvas ide), visszatértem. Válaszaim:

Először is, látom, komoly indulatokat sikerült kavarnom. Bár ezt nyilván sokan nem hiszik el nekem, ez nem volt szándékomban. Megsérteni még kedvésbé kívántam bárkit, ideértve a kedves náci ill. fasiszta olvasókat-kommentezőket. Rövid időn belül kétszer szedték le a netről a kuruc.info-t, melyet az idegesebb kommentezők nyilván kedvenc orgánumukként látogatnak, nyilván felmegy hát a pumpa, ha valaki erről ír (ráadásul nem egyértelműen elítélően), és ezt kell látniuk az index címlapján. Mi sem természetesebb tehát, mint felbaszott aggyal idejönni, és beleszarni a ventillátorba.

Kérném tisztelettel: nyugalom. Kezeljük a helyén a dolgokat. Az index szerkesztői (általam) ismeretlen elvek alapján válogatnak ki egyeseket a friss blogtermésből a címlapjukra. Én nem kértem, hogy tegyenek oda, és nem is örülök neki különösebben. Hogy az index ismeretlen szerkesztői valamilyen szeszélyből ma reggel pont az én írásomat tették ki, az sem általánosságban ennek a blognak a színvonalán, sem az én írásom érvényességén nem emel semennyit. Én nem írok különösebben releváns témákról, és nem is enyém a bölcsek köve. Ez itt, amit írtam, csupán egy a sok lehetséges vélemény közül. Konkrétan lószart sem ér. El lehet olvasni, és aztán egy hümmentés kíséretében továbblapozni valami érdekesebb felé. Izgulni felesleges.

Mivel sokakat szemlátomást halálra irritálnak a "náci" és "fasiszta" szavak ill. ezek alkalmazása a kuruc.info rajongótáborára, álljon itt rögtön egy rövid fogalmi tisztázás. Kezdjük a fasisztával. A fasizmust a félműveltek, ill. legfőképpen azok, akik bár valójában fasiszták ill. legalábbis fasisztoid nézeteket vallanak, de magukat a szó lealacsonyító jellegétől mentesíteni kívánják, hajlamosak kizárólag az olasz fasizmussal azonosítani. Ez tévedés. Az olasz fasizmus csak egy a fasizmus történelmi formái közül, noha az erre az eszmeiségre alkalmazott kifejezés (fasizmus) etimológiailag valóban onnan ered ('fascismo'). Egy általános definíció szerint a fasizmus egy olyan ideológia ill. viselkedés, amelynek jellemzői a saját közösség/nemzet (vélt) végveszélyének, megaláztatásának vagy áldozattá válásának gondolatához való megszállott ragaszkodás, továbbá az ezt kompenzálni hivatott egység-, erő- és romlatlanság-kultuszok, s melynek elkötelezetten nacionalista hívei a belső ellenség elpusztítására irányuló céljaikat a demokratikus szabadságjogokat félretéve a (vélt) nemzeti megmentés érdekében elkövetett erőszakkal, etikai ill. jogi megfontolások nélkül igyekeznek beteljesíteni (Robert O. Paxton nyomán). (A wikipedia szerint ezen kívül a fasizmusnak (mint államformának) legtöbbször integráns része a patriotizmus, a nacionalizmus, az államelvűség, a militarizmus, a totalitarizmus, a kommunista-ellenesség, a kézivezérelt gazdaság, a populizmus, a kollektivizmus, a vezérelvűség és az anti-liberalizmus.)

A fentiek talán egy kicsit bonyolultan hangzanak, de hát istenem, a világ egy bonyolult hely. Akinek szövegértési nehézségei vannak, az olvassa inkább a Dörmögő Dömötört vagy a kuruc.info-t (majd ha lesz megint), mert ott mindent sokkal egyszerűbben magyaráznak.

Áttérnék a nácira. Történelmileg a "náci" a nemzetiszocialista szó német eredetijének rövidített és pejoratív alakja. Maga a nemzetiszocializmus pedig minden idevágó forrás szerint kétségkívül egy fasiszta ideológia (volt), lásd pl. en.wikipedia.org/wiki/Fascism#Nazism ill. en.wikipedia.org/wiki/Nazi#Fascism. Az olasz fasizmushoz hasonlítva a fő különbség úgy határozható meg, hogy míg az eredeti nácizmus jobban a faji kérdést hangsúlyozta, az olasz változat erősebben államelvűségre koncentrált.

A történeti részleteket félretéve a mai szóhasználat szempontjából a fasiszta és a náci szavak szinonimaként kezelhetők, legfőképpen ami a jelenkori magyarországi alkalmazást illeti. A mai magyar szélsőjobb egyszerre rasszista és hisztérikusan államelvű, a három bekezdéssel feljebb taglalt fasizmus-definíciót pedig maradéktalanul teljesíti. Szigorúan véve tehetnénk ugyan a két szó között különbséget, csakhogy nem ismerek olyan fasiszta/fasisztoid mozgalmat, amely ne volna egyidejűleg fajüldöző is. A magyar szélsőjobb beteges fixációja a zsidókra és a cigányokra egészen klasszikus tünet.

Akkor hát a válaszok:

"DnP 2008.07.18. 09:19:54
Aki ruhelli a retiniggert mar rogton naci?"

Igen.

"nana 2008.07.18. 09:29:01
Arra nem gondoltál hogy a T.Bíróság nem félelemből hanem valamiféle egyetértésből bohóckodik a joggal?"

De gondoltam, de menten beszartam ettől a gondolattól.

Egyszerre több kérdezőnek-vádaskodónak arról, hogy akkor most konkrétan mit is gondolok a kuruc.info (ideiglenes) netről-levétel kontra sajtó- és szólásszabadság-kérdésről: a kuruc.info egy nagy kalap fos, a legkárosabb dolgok egyike, ami a magyar közbeszéddel-közgondolkodással valaha is történt. Valószínűleg nagyon sok embert terel végérvényesen tévútra, hosszútávú és beláthatatlan károkat okoz a magyar társadalomnak. Ha a kuruc.info csak általánosságban mételyezné a közéletet és lenne egy mezei fasiszta orgánum, akkor úgy gondolnám, hogy helytelen az elhallgattatásukra törekedni. Ennek van egy elvi és egy gyakorlati oldala. Az elvi oldal, hogy természetesen minden nácit és fasisztát is megillet a szólás-, a vélemény-, a világnézeti- és a sajtószabadság, még akkor is, ha ezek hatalomra kerülve azonnal megszüntetnék másoknak ezt a jogát (pl. az enyémet). A gyakorlati oldal, hogy ahogy a dolgok (tételesen az internet, mint olyan) állnak, bármiféle tiltás-levétel eleve kudarcra van ítélve, ezért nem is érdemes megpróbálni. Azonban a kuruc.info konkrétan erőszakra uszít mindazok ellen, akiket pellengérre vesz, és pl. a nevüket, fényképüket, elérhetőségeiket jogellenesen közzé teszi. Számtalan támadás (pl. a jegyiroda elleni) konkrétan következik ebből a fasiszta gyakorlatból. Most még senki sem halt meg, de ez egy átmeneti állapot. Amennyire ez a site radikalizálja agymosott híveit, hamarosan eljutunk a politikai terrorizmus emberéleteket is követelő formáihoz. Ebben oroszlánrésze van a kuruc.info-nak, ezért ellene - sajnos - fel kell lépni, még ha ez - mint itt valaki írta is - egy kilátástalannak tűnő szélmalomharc is. A jogállam, még ha beszart sem kapitulálhat ilyen náci brigantik előtt.

"terike 2008.07.18. 09:35:20
egyet jegyezz meg barátom: minél bőszebben nácizol, annál kiüresedettebb lesz a fogalom. már most sem jelent semmit. aki az szdsz-re szavaz, az cionista? vigyázzunk a fogalmakkal, mert egy idő után a fagyi visszanyal. "

A "náci" fogalom nem lesz kiüresedettebb. A kuruc.info konkrétabb tartalmat ad a náci szónak, mint volt neki az elmúlt kb. ötven évben. Aki az SZDSZ-re szavaz, az szerintem nem automatikusan cionista... miért is lenne az? Egyébként meg a cionizmus egy kiüresedett fogalom? Na ugye hogy nem, pedig mennyit szidjátok. Egyébként szívesen látlak itt hamarosan, készül ugyanis a cionizmusról szóló írásom.

"no 2008.07.18. 09:37:04
Teneked is irány Izrael. Jobblesz ott ...de tényleg"

Na de tényleg, mit keresnék én Izraelben? Ott van anyád?

" DnP 2008.07.18. 09:37:18
Melleseleg az en es meg sok szaz ezer (milliot mar nem mondok) ember ketkezi munkajabol megkeresett penzebol koltottek 100millat arra, hogy egy rakat buzit kiserjenek."

Ugye, milyen szar? Nem kellett volna kimenni arcoskodni, akkor jóval olcsóbb lett volna a védelem.

"Sanyo 2008.07.18. 09:39:37
Nácik?? Hol?? [...] Viszont legalább teljesen eltüntetitek a náci szó eredeti jelentését, és ma már mindenki büszkén vallhatja magát nácinak, aki nem nyal az mszp/szdsz-nek. "

Ha ma valakit nácinak nevezünk, akkor nem arra gondolunk, hogy 1920-1945 között az NSDAP tagja volt, ilyen értelemben valóban felváltotta a szó eredeti jelentését egy új. Ugyanakkor ha ma valakit kommunistáznak, akkor sem arra szoktak gondolni, hogy ő tételesen valamelyik kommunista párt tagja vagy akár tagja volt, vagy akár a kommunizmusnak mint filozófiának vagy társadalom-modellnek a híve, hanem csak vulgárisan arra, hogy nem eléggé nemzeti érzelmű. Ugye mennyire más, mint a szó eredeti értelme?

"feriszlo 2008.07.18. 09:44:59
[...] Vádaskodásod beteg lelkületre vall. Nem tudom, hogy van-e külömbség a mindenkit lenácizó jellemed és az általad oly megvetett náci eszmeiség között? Te vagy mindennek a tudója? Akkor nyomd az igét az egyházközösségedben ne itt. "

Nem vagyok mindennek a tudója. Csak a véleményemet írom, nem valamiféle vélt felsőbb igazságot. Egyébként pedig nem náciztam le mindenkit, csak a nácikat.

"szorgalmas 2008.07.18. 09:46:09
egyet érts meg barátom: minél bőszebben, minél többet nácizol, annál kiüresedettebb lesz a fogalom. ez alapján te cionista vagy? óvatosan. "

A fogalom kiüresedéséről szóló aggodalmakkal kapcsolatban lásd mint fent. Nem vagyok cionista.

" drift 2008.07.18. 09:52:48
[...]Továbbra is minden elkötelezettség nélkül, de bizonyos egyéb (igen, izraelita érdeklődésű) portálokon ugyanilyen ostoba szemellenzős uszítás zajlik csak éppen az ellenkező irányba. Az nem látja ezt, aki nem akarja."

Ugyan mutass már nekem kérlek néhány konkrét példát olyan "izraelita érdeklődésű" portálok írásaira, amelyek a kuruc.info erőszakra való uszításaihoz foghatók. Lehet, hogy igazad van, én nem járok ilyen jellegű portálokra nézelődni, leszámítva eddig talán 1-2 esetet, amikor viszont semmi ilyennek a nyomát nem láttam, bár lehet, hogy nem jó helyen jártam. Nos?

" vazze... 2008.07.18. 09:56:37
[...] Egyébként el lehet innen menni, ha nem tetszik... "

Ez azokra is igaz, akik úgy érzik, hogy ma Mo.-on lábbal tiporják az emberi jogokat és a sajtószabadságot, csak mert egy kicsit elkukult a kuruc.info. Nem tetszik? El lehet innen menni. No, milyen, ha neked mondják?

"gipsz jakab 2008.07.18. 10:03:58
a kommunistákról mikor írsz ilyeneket? "

Azonnal, mihelyst a kommunisták aktívan megpróbálják megdönteni az államhatalmat, veszélyeztetik a demokráciát, és/vagy gyilkosságokra-erőszakra uszítanak. Úgy tudom, lehet olyan 50 elaggott, szenilis kommunista az országban, jobbára a Thürmer-féle csapatban. Idejük nagy részében az elgurult szívgyógyszerüket keresik, és nem államot akarnak döntögetni. Ja és van még TGM, na az nagy fasz. Róla azért majd írok. De nehogy már TGM-et a kuruc.info-hoz kelljen hasonlítanom, mert menten elröhögöm magamat.

"Dinin 2008.07.18. 10:09:41
[...]Mellesleg a nagy demokraciaban, mikor az ilyen irasok, mint ez a blog itt, megjelennek, felteszem a kerdest: miert jo az, ha a masik oldal nem nyilvanithat szabadon velemenyt? Kettosmerce, kettosmerce kollega?"

Nekem úgy tűnik, hogy a jobboldali blogokkal és a szélsőjobbos internetes site-okkal legalábbis Dunát lehet rekeszteni. Erre nem mondanám, hogy "a masik oldal nem nyilvanithat szabadon velemenyt". A kuruc.info időleges netről való levételéről egyrészt még azt sem tudjuk, hogy konkrétan benne volt-e a keze a kormánynak (eddigi próbálkozásaik dokumentáltan lepattantak az amerikai jogrendszerről), másfelől pedig fennebb leírtam, hogy mit gondolok az egész afférról. Ha a kuruc.info legalább annyira mérsékelné magát, hogy nem mások szabadságába és potenciálisan életébe gázolna (aki nem hiszi, annak szívesen bekúrok egy molotov-koktélt a hálószobájába, csak hogy érezze, fenyegeti-e ez az életét), akkor senki sem próbálná gátolni a működésében.

"anti_troll 2008.07.18. 10:28:37
Éljen a véleménynyilvánítás szabadsága!
Tiltsunk be minden honlapot ami nem tetszik, töröljünk ki minden hozzászólást ami nem tetszik.
Éljen a demokrácia MSZP, SZDSZ, meg vakablak módra! "

Én egy nagyon türelmes ember vagyok, de ha még egyszer beszólsz egy ilyet, akkor kibaszlak, mint macskát szarni. Akar a halál veled vitatkozni. Te jöttél ide, legalább viselkedj.

"szépmező 2008.07.18. 10:38:10
Amit a rendőrségről írtál, az színigaz!!! [...]Ezt én inkább a cigányság jelentős, bűnöző életformát folytató részére értem, és nem pár száz vagy pár ezer, hanem néhány százezer... Rájuk nem gondoltál Vakablak? "

De, rájuk is gondoltam. Szégyen és gyalázat, hogy a rendőrség képtelen fenntartani a rendet az országban, beszarva ülnek az állomáshelyeiken, és ijesztően keveset tesznek a cigánybűnözés visszaszorítása érdekében. Egyszer erről is írok. Most - fájdalom - épp nem ez volt soron.

"states 2008.07.18. 10:43:31
Dögunalmas már a zsidózás is meg a nácizás is. A hülyeség egyforma, akár széljobbról, akár szélbalról jön... "

Ha én neked szélsőbal vagyok, akkor benned valami végzetesen összezavarodott. Egyébként meg dögunalmas már ez a nácizás dögunalmasságának únos-untalan ismételgetése.

" Vakajtó 2008.07.18. 10:45:03
A kuruc.info kicsit(nagyon) néha(sokszor) túlliheg dolgokat, viszont le mernek írni és a nevükön mernek nevezni problémákat. A zsidózás és mindenféle összeesküvés-elmélet gyártása baromság részükről, de aki pl. a cigánysággal kapcsolatos problémák meglétét hülyeségnek tartja, az vak, mint a vakablak, vagy szerencsés, hogy jó helyen lakik."

A cigánysággal kapcsolatos problémák valóban súlyosak (nem, nem felejtem ki a cigánybűnözést), de ezeket nem progromokra való uszítással lehet orvosolni, ahogy a kuruc.info igyekszik tenni. Attól ezek a problémák nem javulni, hanem még tovább súlyosbodni fognak.

"karnagyúr 2008.07.18. 10:48:49
[...]zavaró a bérblogger csőlátása. Aki szerint ma hazánkban néhány - általuk nácinak nevezett - radikális ténykedése a legnagyobb probléma, azzal nem nagyon lehet mit kezdeni. Hazánkat gazdasági-szellemi-lelki válságba sodorták az elvtársak. Százezrek élnek létbizonytalanságban. Tucatjával halnak meg emberek, mert az egészségügyi reformok helyett deformokat valósítottak meg. Naponta leköpdösik nemzeti jelképeinket (Turul, Szent Korona, Himnusz). A magyargyűlöletről miért nem írsz blogbejegyzést, komám? Vagy az szerinted nem létezik, csak a náciveszély. Komolyan mondom, a Rákosi-időket idézed. "

karnagyúr hozzászólása illusztráció a fasizmus definíciójához, ideírom még egyszer: "egy olyan ideológia ill. viselkedés, amelynek jellemzői a saját közösség/nemzet (vélt) végveszélyének, megaláztatásának vagy áldozattá válásanak gondolatához való megszállott ragaszkodás, továbbá az ezt kompenzálni hivatott egység-, erő- és romlatlanság-kultuszok, s melynek elkötelezetten nacionalista hívei a belső ellenség elpusztítására irányuló céljaikat a demokratikus szabadságjogokat félretéve a (vélt) nemzeti megmentés érdekében elkövetett erőszakkal, etikai ill. jogi megfontolások nélkül igyekeznek beteljesíteni"

"King Diamond 2008.07.18. 11:00:11
Az egészhez a hozzászólásom.Folyamatos kurucinfo olvasó vagyok,igen.De a kurva anyád nevezd nácinak ne engem.ennyi. "

A te hozzászólásodat is a nácik stílusának illusztrálása végett hagytam benn, de ha van kedved még beszólni, azt kiabáld be a klotyódba, mert itt biztos nem fog megjelenni.

"tollas 2008.07.18. 11:30:55
Ez az írás vajon miért volt fontos az Indexnekí? Amúgy ha ennyire rühelled a Kurucot, miért olvasod állandóan?"

Nem tudom, miért került ki a főlapra egy rövid időre. Amúgy meg nem olvasom állandóan a kuruc.info-t, csak ha borzongani támad kedvem, vagy röhögni a sok buta nácin. Kevés olyan lapot ismerek, amelyik egyszerre önmaga és önmaga karikatúrája is.

Attilajukkaja 2008.07.19. 10:21:53

Vakablak

Csak annyit, hogy en vegigolvastam.

Abigél 2008.07.30. 13:38:16

Gratula az adminnak!

Nagyon ügyesen és jól kezeled a söpredéket!
Beismerem, nagyon sokat tanultam a kommentekre adott válaszaidból. Köszönöm!

Ilyen emberekre van szükség.

Egyébként tipikus jelenség, hogy a náci horda azonnal megjelenik ott, ahol valaki megmondja nekik, kik is ők valójában.

egymagyar 2008.08.25. 13:14:47

...A Kuruc újra él...amúgy nem hülyeség amiket ír, és nem minden nemzetféltő náci. megtanulhatnád már te...aljadék.

vakablak 2008.08.25. 15:29:38

"egymagyar", te kis tróger pöcs, szánalomból hagyom benn a hozzáböffentésedet. A "Kuruc" (nagybetűvel, haha, jópofa) valóban újra online, nélküled is tudom. Valószínűleg hosszú menetelésre kell készülnie, hajszolni fogják, leszedni a netről még sokszor. Ha figyelmesen olvastad volna amit írtam, ott volt benne, hogy szerintem értelmetlen is a hajkurászása, már csak technikai okokból is.

Amúgy meg soha, egyetlen pillanatra sem gondoltam és soha sem mondtam, hogy "minden nemzetféltő náci". A dolog úgy áll, hogy nem minden nemzetféltő náci, de minden náci nemzetféltő. Máshogy fogalmazva, a náciságodnak (már ha te is az vagy, kuruc.info rajongóként pedig ez legalábbis valószínű) szükséges, de nem elégséges feltétele a nemzetféltés.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.09.05. 14:55:04

Kalapemelés a világos, racionális és határozott reagálásért az elvakult kommentekre. :)
süti beállítások módosítása