vakablak

A blogvilág saját halottja. A 0-bitek rezervátuma.

Friss topikok

A legszebb öröm

2008.12.16. 14:04 vakablak

Azt írja a zújság, hogy a csúnya cigányok összeverték az egyik turbómagyar bohócot, valami Szabó Attila nevezetűt, a szaró oroszlános logójú Magyar Gárda egyik alapítóját. Az úriember ráadásul a Jobbik vecsési szervezetének vezetője is (nyilván tök véletlenül), és a Népszabi cikke szerint (a Magyar Nemzetre hivatkozva) ráadásul még "a helyi MIÉP-ben is tevékenykedett, s tagja volt a városi nemzetőr szövetségnek".  Pártállás és újságírói ethosztól függően más és más hőfokon olvashattam ugyanazt az indexen ill. a Népszabadság Online-on (mindkettő tárgyilagos híradás), a Magyar Nemzet online kiadásában (rövid, de velős sikoly, iszonyat, borzalom) és a Magyar Hírlapban (pont mint a Magyar Nemzet, csak bővebben sikongatva).  A kurucinfo e pillanatban még keresi a betűket a billentyűzeten, híradás az ügyről nem olvasható.  Később ezt nyilván pótolják utánozhatatlan stílusukban.

A hírekből úgy tűnik, Szabó úr házát lerohanta négy ember, Szabó urat jó alaposan megverték, a család többi tagját - a gyereken kívül(!) - bántalmazták ill. megkötözték, fegyvert fogtak rájuk.  Szabó úr súlyos sérülésekkel kórházba került, azóta megműtötték.  A két polgárian fasiszta napilap szerint az elkövetők cigányok voltak.  Az összes hír szerint az ütlegelés közben (melynek eszközei voltak állítólag: veszítővas, vipera) azt kiabálták az elkövetők Szabó úrnak: "most magyarkodjál!"  Végezetül pénzt raboltak és ékszereket, majd távoztak.  A rendőrség szóvivője szerint azonban nem volt itt semmiféle rasszista indíttatás.  (A szóvivőnek valószínűleg elgurult a gyógyszere.)

E pillanatban úgy gondolom, hogy az elkövetők minden bizonnyal tényleg cigányok lehettek.  Reakcióim:

  • Muhaha.  Ez a Szabó nevű szubhumán gyík pont azt kapta, amit megérdemelt.  A kisgyereket sajnálom, hogy ilyen élményben volt része.  Bár ilyen családban felnőve úgysem válna belőle se normális ember.  Ettől az incidenstől minden csak rosszabb lesz.
  • Vajon verés közben magyarkodott-e Szabó úr, ahogy kérték tőle?  Szerintem nem.  Úgy képzelem, hogy azzal volt elfoglalva, amivel a szarrá verés közben az emberek általában el vannak, hogy rimánkodjon az életéért.
  • Kard által vész mind, ki kardot ragad. (Máté 26.52).  Most ne szopassatok azzal, hogy a MG mennyire erőszakmentes tündibündi simiznivaló plüssmackókból álló altruista szervezet, mert menten elsírom magam.  A szarfaszú MG a rasszista erőszak kiprovokálásával van elfoglalva, és lám, törekvéseiket siker koronázza, amennyiben...
  • ...beérik a mag.  Csak sikerül kiprovokálni a cigányokból a casus bellit.
  •  A Fidesz (úgy is, mint a hazai szélsőségesség rejtett motorja, mely bár a kontrollt rég elvesztette) idevágó örökbecsű nyilatkozatát idézve: "a Fidesz a hazugság és az erőszak minden formáját elutasítja" szeretném ünnepélyesen kijelenteni, hogy csatlakozom.  Jaj, csúnya, csúnya erőszak!  Fujj!  És fujj minden hazugság!  Minden hazug és erőszakos monnyon le!  Félre tréfa, természetesen tényleg elítélendő mindenfajta erőszak, bűncselekmény, ez alól a fenti eset sem kivétel.  Meg a cigányok házának molotov-koktélos gyújtogatása, ablakon való belövöldözések - mint legújabb népsportok - sem.
  • "Utolsó figyelmeztetés."  Nézetem szerint valami ilyesmit jelenthet, amikor négy vadállati barom indulatú felhergelt cigányember betör egy házba, és ott agyba-főbe veri a hazai neonáci mozgalom (eufemisztikusan csak mint "hungarizmus") egyik helyi prominensét, az ellenük uszítók egyik legmocskosabbikát, de nem öli meg sem őt, sem a háziakat. 

Utolsó figyelmeztetés, így értsétek, drága fasiszta felebarátaim.  Szikra kell, hát szikra lesz.  Ti, barmok, úgy képzelitek, hogy majd mentek felégetni a cigánytelepeket, meg puskavégre kapni a menekülő kokszosokat.  Nyilván ilyen is lesz, ha így akarjátok.  De olyan is lesz, mint ez a mostani eset, csak sokkal durvábban.  Azt hiszitek, hogy minden cigány tök hülye?  Hogy rólatok nem készülnek listák?  Hogy a ti házatokban nem jelennek meg majd a felbaszott agyú, éles-hegyes-kemény tárgyakkal felfegyverzett cigányemberek, és nem ölik majd halomra a családot, a tieteket?  Ha ezt hiszitek, el vagytok tévedve.  Nincs hova bújni, ez egy kis ország.  Ha ti nem lennétek otthon, apu-anyu, testvérek-nagyszülők mindig kéznél lesznek.

Én szóltam előre.

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vakablak.blog.hu/api/trackback/id/tr42826147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Konegafi (törölt) 2008.12.16. 16:31:52

remélem, öt-hat kancigány partiba vágja a családod. veled együtt.

a gárda a cigányterror miatt szerverődött, te baromagyú, a szikra az elharapózott cigányterror volt.

vakablak 2008.12.16. 18:36:48

Kedves Konegafi, amilyen ad adjonisten, olyan a fogadjisten, úgyhogy ennek a szellemében neked is a kurva anyádat. És a te családodat pusztítsa ki öt-hat kancigány, te szélsőséges állat.

És hogy az agyament faszságodra is rátérjek, az ok és okozat kibogozhatatlanul egymásba gabalyodtak. (Ezen a mondaton rágódj el egy kicsit.) Mert ahogy ti azt deliráljátok, hogy a cigányterrorra a magyarterror a megfelelő válasz, úgy meg is fordítható a dolog, és láss csodát, kiderül, hogy a cigányok törvényenkívülisége sem ok és előzmény nélkül való. A te mákszemnyi agyaddal ezt persze fel nem foghatod, és ha felfognád sem lenne merszed elismerni, de a dolog úgy áll, hogy a cigányok hagyományosan jogfosztott státuszban élnek, őket a többségi társadalom folyamatosan és kímélet nélkül a perifériára sodorja. Kilátástalanul periférikus helyzetben teljesen normális a periférikus és aszociális viselkedés, ezt látjuk most a cigányoknál. A dolog önnön farkába harap persze, mert az ő aszociális viselkedésük a többségi társadalom egyébként teljesen érthető elutasítását és a ti agressziótokat váltja ki, és így lesz a rosszból még rosszabb, a még rosszabból elviselhetetlen, az elviselhetetlenből megoldhatatlan.

Konegafi, te büdös, ostoba, értetlen fasz. Ha az én családomat kiirtja öt-hat kancigány, akkor az az olyan gátlástalan getvaládák miatt lesz, mint te, akik az erőszakra csak még több erőszakkal tudnak reagálni.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2008.12.17. 06:21:02

vakablak... nincs igazad. A fasisztak azok akik antidemokratikus eszkozokkel "uralkodnak" a nemzeten. Ez pedig megfelel minden eddig partnak akik a rendszervaltas elott vagy utan eddig letezett. A privatizacios bevetelekbol mit epitettek? Adossagot fizettek vissza amit maguk kozott halmoztak fel vagy kotyavetyeltek el valasztasi igeretek miatt ami muszaj volt, mert a hatalom annyira edes, hogy kepesek erte cashban szavazatot is venni, vajon a kepviseloi fizetes miatt megeri mindez? Lopnak, csalnak, hazudnak es befolyasoljk a asajtot, a rendorseget, ugyeszseget, gazdasagilag tonkre teszik az orszagot. Szoval a szelsosegesek, es egyben jobbosok, (tok mindegy mi a nevuk semmit nem tesznek akeppen, bal vagy szocialista, csak lozungok) mind azok akik kormanyon vannak voltak es lesznek. A magyar garda nokedli hozzajuk kepest.

_drc_ · http://kurvannya.blog.hu 2008.12.28. 18:42:39

vakablak:
igazad van.

mindemellett tőled idézek:
"természetesen tényleg elítélendő mindenfajta erőszak, bűncselekmény, ez alól a fenti eset sem kivétel."

és ez bizony így volna jól...

vakablak 2009.01.01. 16:11:26

Konegafit újabb gyökér és trolloskodó hozzászólása miatt örökre kitiltottam.

dsc (törölt) 2009.01.06. 08:21:59

Vakablak, te tele vagy gyűlölettel.

Semmivel nem vagy különb,
te szerencsétlen provokátor,
mint azok akiket a következő jelzőkkel illetsz:

Téged idézlek:

- turbómagyar bohóc
- szaró oroszlános logójú
- szubhumán gyík
- szarfaszú
- fasiszta felebarátaim
- uszítók legmocskosabbika

Ezt tudtad magadból kiszorítani arra a hírre, hogy cigány rablók ismét majdnem agyonvertek valakit.

Te pedig röhögsz rajta:

Mert kellett neki magyarkodni, kellett neki "uszítani" a nem létező cigánybűnözés ellen! De most legalább megkapta, úgy kell neki!
A falra festette az ördögöt, és az jól megjelent neki...

Kérlek gondolkozz el ezen. És azon is, hogy ki az igazi gyökér itt ezen az oldalon.

vakablak 2009.01.06. 11:44:18

Arkhimédész, polémiád üres, dumád avas, ráadásul a tényeknek sem felel meg. Hagytam például hozzászólni ezt a Chaoyang-karaktert is, akinek a véleményével egy fikarcnyit sem értek egyet, sőt, de AHOGY mondja, azt tolerálhatónak tartom.

Ugyanakkor számomra öröm és én azt egyfajta elismertség jeleként értelmezem, hogy az olyan alakok, mint te meg dsc idegeskedő, bosszús hozzászólásokat írtok nekem ide. Ez jó! Jelzőim illenek rátok, ugyan miért is ne örülnék hát a ti arcoskodásotoknak?

dsc, lásd mint fenn, továbbá neked és nekem egyébként sem kell érvelgetnünk egymással szemben, mert kölcsönösen semmiféle meggyőzés nem lehetséges. Ismerem a te álláspontodat, te ismered az enyémet, mind a ketten megvetjük egymást, ámen. Mehetsz a dolgodra.

vakablak 2009.01.06. 17:56:36

Arkhimédész, te egy vicces troll vagy.

Emlékezeted nem csal, és az enyém sem. Azt ígértem, hogy ha a blogomra idemászol, és vitára eleve alkalmatlan, baszogatásszerű hozzászólásokkal traktálsz, akkor azokat kíméletlenül törölni fogom. Te nem hittél nekem, de most ha megvizsgálod, azt fogod látni, hogy tényleg töröltem mindent, amit írtál. Azonban nem tiltalak ki, mert mulattatsz. Semmi keresnivalód nálam, nem értesz és nem fogadsz el semmit a gondolataimból, nem akarsz közölni sem az égvilágon semmit, csak fosod a szót. Te egy megszállott szélsőjobbos buzerálógép vagy.

Namármost, Proszektúra szegény vagy mazochista, vagy nem tudja hogy miként kell törölni hozzászólásokat, vagy valami egyéb ok miatt szemlátomást hagyja minden magadfajta tökfilkónak, hogy teleszarjátok a blogját. Lehet, hogy neki az fontos, hogy hány hozzászólás érkezik, ettől érzi sikeresnek magát. Én ezt vastagon leszarom. Nem érdekel az olvasottság. Legfőképpen nem akarok hirdetési felületet biztosítani a suttyó szélsőjobbos ganéládáknak. Ami idevágó hozzászólást meghagyok, csupán illusztráció.

Kétségtelenül van valami szenzációsan mulatságos abban, amikor a hozzád hasonlók idejönnek dühöngeni, és komolyan, nincs is annál nagyobb élvezet, mint elképzelni az izzadó homlokotokat, a kétujjas gépeléseteket, ahogy kínkeservvel suksükölve ideszenvedtek valami tökéletesen humortalan, gyomorideges és maradéktalanul irreleváns förmedvényt. A dühötök, az mulattat, az a düh, amitől akkor is írtok, amikor pedig tudjátok hogy semmi értelme. Itt vagy példának te. Megmondtam neked előre, hogy törölni fogom a hozzászólásaidat, mert már akkor világosan láttam, hogy nem vagy vitaképes, nem vagy szellemes, nem vagy érdekes, nem mondasz és nem értesz semmit. Mégis bután az idődet töltöd hogy megírd ide a nagy magvast, tied legyen az a pár perc, talán pár óra, amíg gyalázkodó és kicsinyes megjegyzéseid a blogomon megpihennek, útban a nirvána felé. Valami hasznosabbra is fordíthattad volna az időt, de ha neked így tetszik, ismétlem, nem vagy kitiltva, írogass csak továbbra is, én majd kacagok és nyomogatom a törlés gombját.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.01.30. 07:53:42

@vakablak: nagyon filozofikus lettél így a végére... :) Többé-kevésbé egyetértünk, DE: biztos, hogy az a jó, ha kimoderálod a trollokat? Nem lenne jobb, ha hagynád a hülyéknek, hogy megmutassák magukat...? Ráadásul a nekik írt válaszaid az ő kommentjeik hiányában nem feltétlen érthetőek.

immortalis.blog.hu/2008/03/16/az_unnep_hulyei

vakablak 2009.01.30. 10:38:49

Ez kétségtelenül dilemma. Egyfajta módon úgy is jó lenne, bennhagyni a trollokat, később meg elviháncolni rajtuk.

Másfelől viszont rengeteg olyan blogot láttam, amit ezek a csákók kíméletlenül és olyan szintig teleszarnak, hogy normális ember oda ezért már nem is ír. Egy további ellenérv, hogy a trollnak az a kielégülés, hogy ha beleszarhat a ventillátorodba, a legnagyobb csapás meg az, ha eleve nem hagyják provokálni. Ami a trollok különleges alfaját illeti, a szélsőjobbos kötekedők taktikája a narráció elrablása, az összes elérhető felület birtokbavétele a saját bugyuta kis propagandájuk céljára. Ehhez én nem leszek partner.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.01.30. 10:47:04

@vakablak: ...erre meg az a válasz, hogy büdöskomcsi bértollnok vagy, és a magyarzemberek elnyomására szövetkeztél a KZSV-vel. (Kommunista Zsidó Világtanács)

_drc_ · http://kurvannya.blog.hu 2009.01.31. 10:04:57

@immortalis:
csak akkor az, ha hülye vagy...

trollal nem érdekes vitatkozni. olyan, mint disznóval birkózni -- mindketten sárosak, mocskosak lesztek, de a disznó még élvezi is. =))

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.03. 16:29:10

Most olvastam a konteo blogon az elméleted a móri gyilkosságról...
:D:D :D

vakablak 2009.03.03. 16:40:08

:D jaj, az jó nagy agyfosás volt :)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.04. 04:26:13

@vakablak:

Jaja, és ráadásul megint elolvastam, és megint röhögtem :D :D

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.06. 03:30:28

Amíg van kivel párbeszédet folytatni, addig jó. A radikalizálódás senkinek sem használ. (rajtam is néha meglehetősen radikális indulatok vesznek erőt, látva mi megy ebben az országban, de aztán általában jobban leszek)
Az az igazság, hogy ebben az országban mindenki egy idióta. Egyszerüen semmit nem csinálnak jól. Kezdve a balfasz, inkompetens rendőrséggel.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.06. 04:28:32

Ja, és szeretném még elmondani aszt is, (ha vakablak megengedi) hogy az Orbán és a Gyurcsány büdös köcsögök, de a Gyurcsány rádásul borderline is. Vagy nem tudom, de hogy nem komplett, az fix.
Láttátok azt a felvételt, amikor kioktatja a hír tv riporterét a 400 ezer forintért bérelt autóval kapcsolatban? Én azt hittem, hogy rosszul látok.
Már én is elkívánom őket a halál faszára, a kivonulgatós ellenzékkel együtt.

vakablak 2009.03.06. 10:15:45

Bár nem láttam az adást, élénken el tudom képzelni, hogy milyen lehetett. Egészen bizarr kezd lenni, ami itt megy, mindenestül. Ami engem annyira meglep, az az, hogy miként veszett ki a humor innen? Azt ne mondjuk már, hogy nekünk annyira jó volt a Kádár-korszakban, s mégis, akkor mindenen tudtunk nevetni. Most vajon miért nem? Az világos, hogy van itt legalább két büdös köcsögünk (valójában rengeteg), de ez szemlátomást nem az a helyzet, amin csak úgy változtatni tudnánk. Nagyjából ilyenkor jön el az ideje a felszabadító röhögésnek, de ez most elmarad. Mindenki sír és átkozódik, apátiás lesz, vagy dühöng. Vajon miért? Ez az egész ugyanis még nem a világvége.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.06. 10:35:41

@vakablak:

Hát, én meg nem kárhozatom nagyon azt, akinek már elszállt minden humora.

Egyébként ezt nézd meg, ha még nem láttad. A mondanivaló mellett felhívnám a figyelmet az arcmimikára, érdekes:

www.youtube.com/watch?v=mM-NJ4KNVlE

no komment.

vakablak 2009.03.06. 11:14:31

Hát, ez elég ijesztő. Hülyeséget mondott, mismásolt, nem volt meggyőző egyáltalán, és durván kiesett a szerepéből a kioktatással.

Ez neked nyilván nem fog tetszeni, de a szerepből való kiesés (a kioktatás, mimika, stb.) miatt én egyébként nem ítélem el. Nem azért, mintha szeretném (nem szeretem), vagy elnéző volnék vele (nem vagyok elnéző), hanem pusztán azért, mert minden csoportos ellenérzésünk dacára az általunk legkevésbé kedvelt embereknél is látni kell, hogy végtére is ők is csak azok (mármint emberek), és vannak korlátaik. Gyurcsány valószínűleg a valaha volt legnépszerűtlenebb politikus, és ezzel kapcsolatban olyan nyomás helyezedik rá, aminek az ezredrészétől összeomlana bármelyik hozzánk hasonló alkat. Ő meg így bicsaklik meg. Láttunk már ennél rosszabbakat is, és fogunk is még. Szerintem. :)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.03.06. 15:42:16

@vakablak:

Igazad lehet.
Azért ijesztő belegondolni, hogy milyen lesz az a pont, amikor már nem bírja tovább, és hirtelen összeomlik...
Vajon dühöngő lesz, vagy inkább olyan kis befordult, melyikre tippelsz? Bármelyiket kinézem belőle.

vakablak 2009.03.06. 15:54:36

Elképzelni sem tudom, nem ismerem Gyurcsányt. Engem egyébként már ért mobbing, és állíthatom, hogy kibaszottul rossz, nem kívánom az ellenségemnek se. Szerintem Orbán is emiatt ennyire zaklatott. Nem a normális emberek idegeinek való ez az állandó cseszegetés.
süti beállítások módosítása