vakablak

A blogvilág saját halottja. A 0-bitek rezervátuma.

Friss topikok

Tényleg sokat spórolhatsz!

2008.03.05. 22:53 vakablak

Egészen biztos forrásból hallottam a következőket: aki a 2008 márc. 9-én tartandó népszavazáson mindhárom kérdésre igennel szavaz, és még a szavazófülkében a már kitöltött szavazólapot mobiltelefonnal vagy digitális kamerával lefényképezi, arra különleges kedvezmények várnak.  Hogy hogyan?  Olvasd csak tovább, elárulom:

Nem kétséges a szavazás eredménye, elsöprő lesz az igenek száma.  Ha érvényes lesz a népszavazás, akkor, de csak akkor, szinte biztosra vehető, hogy a kormány minden előzetes híresztelések ellenére lemond, és új választásokat írnak ki.  Azon minden kétséget kizáróan a Fidesz fog nyerni.  Biztos és megbízható pártközeli forrásomtól tudom, hogy mindazoknak, akik a fenti módon igazolni tudják, hogy támogatták a hazudós Gyurcsány-kormány elkergetését, a kormányra kerülő Fidesz adókedvezményeket ad.  Számukra pl. megszűnik a szemétdíj.  Külön igazolványt is lehet kiváltani, és ezt bármilyen vásárlás esetén felmutatva a szokásos 20%-os áfa 10%-ra csökken.  A legjobb viszont az, hogy az ilyen módon nyilvántartásba vett polgárok számára az SZJA 1/3-át az APEH automatikusan jóváírja!

Úgyhogy ezúttal tényleg nagyon igaz, hogy sokat spórolhatsz, ha három igennel szavazol!  Mindenki menjen el szavazni!  Ez komoly!

7 komment

Címkék: adókedvezmény sokat spórolhatsz gyurcsány takarodj 2008 népszavazás

A bejegyzés trackback címe:

https://vakablak.blog.hu/api/trackback/id/tr70367601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ovatosduhaj 2008.03.05. 23:17:28

Na én meg azt hallottam, hogy akik viszont NEMmel szavaznak (ó a balgák, böszmék, satöbbik) kötelesek lesznek egy tetoválást csináltatni magukra (hogy hova az későbbi - zártkörű - egyeztetéseken dől majd el).

És akik ilyen tetoválást viselnek azok automatikusan nem 20, hanem 30 % ÁFÁ-t fognak fizetni. Ja igen és (ha lehet hinni a hírforrásnak, márpedig rendes névtelen hírforrásról van szó, úgyhogy hiteles), az ilyen renitens állampolgároknak kell majd felvásárolniuk (intervenciós áron) a gazdák által túltermelt gabonát. Úgyhogy ők magukra vethetnek.

(suttogják, hogy közmunkán is részt kell majd venniük és "viccesen" kommunista szombat néven fut majd ez)

Ez utóbbi hír még nincs megerősítve.

vakablak 2008.03.05. 23:18:07

Úgy is kell a liberálbolsevista állatoknak. maguknak keresték a bajt.

dezso__ 2008.03.05. 23:28:12

Úgyisvan! Eddig és ne tovább.

vakablak 2008.12.06. 21:25:38

Anyád is szánalom.
süti beállítások módosítása