vakablak

A blogvilág saját halottja. A 0-bitek rezervátuma.

Friss topikok

Kurutty, a Markov-láncos kutya I.

2008.05.12. 01:11 vakablak

Egymást lőtték a falusiak, összefognak, és a teheneket leölték. Sokan pedig már félmilliót zsarolt a cigány. Kisbér - Egy pozitív dolgot említenék a cigányoktól tudjuk, parasztnak, földművelőnek születni kell, és az országba. Azóta havonta érkeznek csoportok a gyerekek számára 120 eurót kaptak, a múlt héten kezdték bontani, ilyen mocskok zsebében köt ki.  És üzenem azoknak, akik több vemhes kecskegidát tudtak volna venni, és újabb módszerekkel próbálkoznak rendszerint időseknél. Maguk és mára jól menő, egész vasútállomást Ellopták az a Somogyi Hírlapnak Imre Lászlóné, a helyzet, rengeteg lopás történt már lásd pl. EZT.

Adatok INNEN: A kaposújlaki beállót a határt értsd. a zsarolás dolog. A nőhöz szerdán ismerősei hívtak mentőt, a mátészalkai iskolában, tájékoztatott a cigány. Ezt a falusiak összefognak, és értékeik védelme érdekében a megfelelő helyre. Köszönöm Másik olvasó: Hali Kurucok! A Független Hírügynökség más érdekességek is, elképzelhető, hogy egyetlen eset volt élettársának egy szomszédos település, Nyírmeggyes a lakók és meg kell hogy nem messze található az iskolától, engem tizenévesen az utolsó bekezdést? Csak nem mernek magukért kiállni, mások meg nem messze található az ilyen helyeken megtörténik, nagyon, de kapcsolódó, ha nem tudott nyilatkozni, hogy egy nyírbátori férfi.

Aki ráadásul visszaesőnek számít, hiszen korábban öt évet ült börtönben, mert szégyellik, hogy mindez náci propaganda, hogy Magyarországon is juttatott nekik a Romapage kicenzúrázta az embereknek, és a fejlécet. Vajon miért cenzúrázták ki egy ötödikes osztálytársuktól egy 13 évesen még több eljárás során több vemhes kecskegidát tudtak volna őket, de nagyon sokszor próbálták a falusiak összefognak, és az elkövetés módja ill. a szülők hasonló problémák miatt. Persze ügy nem akartak tovább Franciaországban maradni, nemsokára visszatérnek kéregetni. A hazatoloncolt roláhcigányok 2007 decemberében tértek vissza az egész országrészeket extraprofitért letaroló fakitermelő maffiát? Egymást lőtték a megfelelő helyre. A francia hatóságok autóbuszokkal várták őket a hírekbe, hiszen ez a településekig, ahol laknak.

Egymást lőtték a helyszínről. Az 53 éves lány egy négy-öt utcából álló, a suli után, és Sárospatak között. A mátészalkai zsarolással kapcsolatban megjelent cikkre szeretnék reagálni. Én Mátészalkán MINDENNAPOS. Tisztelettel:

A helyi sajtónak kamerán kívül elmondta az iskola konkrétan a földeken, mert agyonverte feleségét, illetve "Megfogunk, meghalsz te köcsög" stb.... Egy tipikus banda egy társukból. Kiskorúak, ezért gondolom más forrásból úgy értesült, hogy elveszítenék azon jogukat, hogy C-típusú bűncselekményről van is, elképzelhető, hogy olaszliszkai és még valami, talán nem vigyáz rájuk, nem tudott nyilatkozni, hogy sok cikkben megírtuk, hogy Magyarországon is őrizetbe vettek-e. Komolyabb sérülés nem lett belőle, jobb hallgatni. Senkinek nem fognak, vagyis nincs szándékukban itthon maradni, tehát azt mondták az akkor adófizetői pénzből fizetett támogatásként adott píízből tetszettek aztán megalapítani a mára jól menő, egész vasútállomást.

Elloptak egy nyírbátori férfi. Aki ráadásul visszaesőnek számít, hiszen ez ma min. a sínt, 3-4 szép méretes kő megfordította őket. Hazaküldésük előtt a gazdálkodás megkezdésére. Henri Paul azonban már a Somogyi Hírlapnak Imre Lászlóné, a cigányok többsége már hatalmas kecskefarmuk lehetne. Miért is? Már ha a szülők hasonló problémák miatt. Persze ügy nem könnyű, de nagyobb szégyen az, ha már félmilliót zsarolt a suli után, és lopnak. Általában 6-7-es bandákba verődve járnak, ami kiderült, fura, hogy visszatérhessenek az abból vásárolt sertéseket, juhokat és az utcán, s a temesvári repülőtérre. Kapcsolódó: Százhatvan romániai bűnözőcigányt toloncolt haza a kisrác, el van szó.

Lövés dördült Bodrogolaszinál.
Több kapitányság ad majd részletes tájékoztatást. FH nyomán Kuruc.info: 13 éves fiú és lopnak. Általában 6-7-es bandákba verődve járnak, ami kiderült, fura, hogy küldjék haza Franciaország. A bandaháborút húsz rendőr fékezte meg, jelenleg is így szerepelt – nem akartak tovább Franciaországban maradni, nemsokára visszatérnek kéregetni. A mátészalkai zsarolós botrányhoz: Az állatok felfalva, a javasasszony többször megforgatott a lábát. Egyszer egy 13 évesen már újra visszatértek Párizsba.


(A fenti szöveg úgy állt elő, hogy a kuruc.info-ról néhány válogatás nélkül megnyitott, "cigánybűnözés" témájú cikkeket összefűztem, majd átpasszíroztam a szövegtörzset egy Markov-lánc alapú szöveg-generátoron.  Sortörések és bekezdés-eleji vastagítások tőlem.)

1 komment

Címkék: kuruc.info kurutty cigánybűnözés markov lánc markov chain

A bejegyzés trackback címe:

https://vakablak.blog.hu/api/trackback/id/tr57464468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jattila · http://jattila.wordpress.com 2008.05.12. 15:29:15

Kösz, hogy elárultad számomra, hogy készül sok értelmetlen cikk és poszt.
süti beállítások módosítása