vakablak

A blogvilág saját halottja. A 0-bitek rezervátuma.

Friss topikok

Mondom, beszart

2008.08.27. 13:12 vakablak

Írtam a múltkor a szélsőjobbal kapcsolatban, hogy beszart a jogállam.  Ha túlzó polémiának is tűnhetett egyesek számára ez a kijelentés - bár miért is tűnt volna annak -, hát gyorsan jött hozzá szép új illusztráció, hogyasszongya...
 

Megfenyegették telefonon ismeretlenek a Magyar Gárda megszűntetése érdekében indított polgári per bíráját, aki ezért elfogultságot jelentett be, és így a Fővárosi Bíróságon szeptember 1-jére kitűzött tárgyalás elmarad - közölte a Fővárosi Bíróság sajtótitkársága.


Az illető bíró - csókoltatom a térgye kalácsát - beszartságot jelentett be, ezt csak tunya eufemizmus okán nevezik e helyütt elfogultságnak.  Milyen egyszerű is kiütni egy bírót, ugye?  Felhívjuk telefonon, és csúnyákat mondunk neki, erre az kiszalad a világból.  Akkor most hogyan tovább?  A következő bírót is megfenyegetik, az azutánit is, ésatöbbi?

A fenyegetés: zsarolás.  Aki a zsarolásnak enged, az megerősíti a zsarolókat abban, hogy ez így működik, tehát egyre több lesz a zsarolás.  Ezt kell ma egy bírónak elmagyarázni?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vakablak.blog.hu/api/trackback/id/tr65635926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2008.09.05. 14:45:51

Persze azok az emberek, akik nyitott szemmel járnak a világban, tudják, hogy ez a fenyetés sem igaz, csak újabb kormánypárti provokáció a Gárda lejáratására ;)))
süti beállítások módosítása